Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/)
-   -   Geçmişi Unutabilmenin 5 Yolu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/625240-gecmisi-unutabilmenin-5-yolu.html)

Ayse35 01-08-2015 10:32 AM

Geçmişi Unutabilmenin 5 Yolu
 
Geçmişi Unutabilmenin 5 Yolu
Merhaba arkadaşlar, bu makalemizde sizlere geçmişinizi nasıl unutabilirsiniz hakkında bir takım yazılar hazırladık, eğer unutma konusunda sıkıntılar yaşıyorsanız bu yazımız tam size göre şimdiden sizlere iyi okumalar diliyoruz.
  1. Sizin üzen, yarı yolda bırakan, verdiği sözleri tutmayın kişileri boşuna beyninizde tutmayın, ve beyninizi bu gereksiz kişiler için yormayın. Bu kişileri unutun veya affedin. Bir arkadaşını yada işini kaybettiysen bu hataları unutmak veya affetmek gerekiyor.
  2. Şuan yaşadığınız şimdi ki zamana dikkatinizi ve odağınızı verin çünkü günler çabuk geçiyor, bu günü tekrar yaşamayacaksınz sonuçta, bu günün keyfini ve zevkini alın hayat herşeyi kafaya takmak için çok kısadır arkadaşlar.
  3. Eğer takıldığınız yerler olursa buna baştan başlayabileceğinizi biliyorsunuz, buna tekrar bir başlangıç yapabilirsiniz.
  4. Olan ve yapılan herşeyin bir nedeni olduğunu unutmayın, herşeyin bir nedeni vardır, ve olan, yaşanan herşeyi kabullenmeyi bilin.
  5. Doğabilecek yalanları kanmayın arkadaşlar, konusu her nolursa olsun yalanlarla iş yapmayın, hayatınızda tek olumlu şey uyuyup, uyanmak gibi olsa bile bundan zevk ve keyif almaya bakın.

Sizde bu konuda isme özel subliminal telkin yaptırabilirsiniz
Geçmişi Unut! - Telkincd.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:51 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.