Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/)
-   -   Endişelerden Özgürleşmek için ne yapmalı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/625239-endiselerden-ozgurlesmek-icin-ne-yapmali.html)

Ayse35 01-08-2015 10:29 AM

Endişelerden Özgürleşmek için ne yapmalı
 
Endişelerden Özgürleşmek için ne yapmalı
Merhabalar, sizlere bu makalemizde endişelerinizden nasıl bir nebzede osla kurtulursunuz onu hazırladık, umarım okurken keyif ve zevk alırsınız, iyi okumalar.
  • İlk olarak tüm eleştireler açık olmaya özen gösterin, olumlu ve olumsuz tüm eleştirilere açık olun. Şahsının güçlü ve zayıf yerlerini öğrenmelisin ve keşfetmelisin, böyle durumlarda kendizini gelişmiş bir birey olma yolunda tutarsınız.
  • Gereksiz, olumsuz düşünceleri yok edin! Evet yanlış duymadınız bu sizi gün boyu yorgun, bitkin ve halsiz yapıcaktır. İnsanların enerjisi doğuştan gelmektedir, fakat bu enerji bir olumsuz düşünce ile gün boyu sizin yaşantınızı etkilemektedir, bu yüzden olumsuz şeyleri değilde olumlu şeyleri düşünürek günü bitirmeye çalışın.
  • Kendinizi sevin arkadaşlar, kendinizi severek başkalarının sizi sevmesini beklemeyin, başkalarının sizi takdir ve beğenme isteği taşımayın üzerinizde, ve hiç kimsenin sevgisine muhtaç olmayacak gibi kendinizi çok sevin diyebiliriz buna. Kendinizi sevin ve saygı duyup, kendinize güvenin!
  • Çevrenizde olumlu insanları bulundurun arkadaşlar, olumlu arkadaşlar ile arkadaşlıklar kurun, olumsuz arkadaşlarınızı yanınızda tutmayın ve arkadaş olmamaya özen gösterin.

Sizde bu konuda isme özel subliminal telkin yaptırabilirsiniz
Endişelerden Özgürleş - Telkincd.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:24 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.