Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/)
-   -   Kpss de Başarılı Olmanın Yolları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/625001-kpss-de-basarili-olmanin-yollari.html)

Ayse35 21-05-2015 07:43 PM

Kpss de Başarılı Olmanın Yolları
 
Kpss de Başarılı Olmanın Yolları
Okulu bitirip iş hayatına atılmadan önce karşınıza çıkan son engel olan KPSS Sınavında hangi Üniversite mezunu olursanız olun diğer öğrenciler ile aynı sınava girip aynı sorular ile yarışacaksınız. Tabi aldığınız eğitim düzeyi bu sınavda sizin alacağınız paunı etkileyecektir.Hayallerinize kavuşmak arzuladığınız mesleği yapmak için yapmanız gereken tek şey bu sınavda başarı sağlamaktır. Kpss Sınavında başarılı olmak için Size bir kaç tavsiyede bulanacağım.

1-Kpss Sınavına hazırlanırken çalışma planı yapın ve sınava hazırlanırken hangi gün ne yapacağınıza günde ne kadar ders çalışacağınıza karar verin

2-Kpss sınavına girmeden önce hangi konulara çalışmalısınız hangi konularda eksikleriniz var bunları belirleyin.Daha önceki sınavda çıkmış sorularuın analizini iyi bir şekilde yaptığınızdan emin olun.

3-Kpss konularına hakim ve bilgi arşivi olan ve zengin bir öğrenme ortamları edinin.Kpss dersanesini gidebilir ve ileri düzeyde eğirim alabilirsiniz.

4-Kpss alanında kendini kanıtlamış ve sağlam bir kaynak bulun.İhtiyaç, yargı, pegema, yedi iklim ve uzman kariyer yayınları bu kaynakların başında gelen isimler sizlerde kendi tercihinizi belirlemelisiniz.

5-Unutmamanız gereken noktalardan bir taneside Kpss’ ye hazırlanırken birbirne çelişkide kalacak kaynakları kullanmamanız.Çünkü kpss konularının çoğu yoruma açık ve kesin çizgileri olmayan konulardan oluşmakta.

6-Kpss sınavına hazırlanırken sık sık kendinizi deneme sınavına sokun ve kendinizle yarışın her zaman daha iyi olmaya çalışın eksiklerinizi görmek ve üzerine gitmek sizi başarıya götürecektir.
KPSS BAŞARI SETİ! - Telkincd.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.