Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/)
-   -   AlfaFrekans Telkin Dinleyenler ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/624092-alfafrekans-telkin-dinleyenler.html)

Dusunsel 20-04-2014 09:27 PM

AlfaFrekans Telkin Dinleyenler ?

İyi günler t678 Banu hanımın telkinlerinden satın alıp dinleyen arkadaşlarımız var ise benimle özelden iletişime geçebilirlermi veya yazmaları yeter yoruma ben dönerim kendimde dinliyorum ve sormak istediğim sorular var teşekkürlerr 956k956k

elisya 20-04-2014 09:56 PM

Cevap: AlfaFrekans Telkin Dinleyenler ?

Alıntı:

Dusunsel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 849724)
İyi günler t678 Banu hanımın telkinlerinden satın alıp dinleyen arkadaşlarımız var ise benimle özelden iletişime geçebilirlermi veya yazmaları yeter yoruma ben dönerim kendimde dinliyorum ve sormak istediğim sorular var teşekkürlerr 956k956k

Merhaba arkadaşım. Mesajını biraz daha açıklayabilir misin lütfen.
Banu hanım kim? ve Alfa frekansındaki telkinlerin alt yapısı nasıl? Teknik olarak sözleri vs... Detay verirsen daha iyi olur sanki art56art56

Dusunsel 20-04-2014 10:27 PM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 849728)
Merhaba arkadaşım. Mesajını biraz daha açıklayabilir misin lütfen.
Banu hanım kim? ve Alfa frekansındaki telkinlerin alt yapısı nasıl? Teknik olarak sözleri vs... Detay verirsen daha iyi olur sanki art56art56

Merhabaa956k956k site ismini vermedim reklam olur diye fakat alfafrekans . c o m bahsettiğim telkinlerin ana sitesidir atakan bey ritmotrans tekniğini kullanıyor burada ise olumlamalar 4 farklı yolla kaydedilip alfafrekans ile destekleniyor siteyi inceleyerek daha net bilgiler elde edebilirsiniz bu konuyu açmamdaki amaç reklam değil teşekkürler :D

elisya 20-04-2014 10:40 PM

Evet açıklaman için teşekkürler. Gene reklam olmuş gibi. ;) yu89
Site ismini söylemene gerek yoktu. wave44
Ben kendi adıma hiç duymadım ve dinlemedim.
Siz burdaki telkinleri dinlediniz mi peki?

Dusunsel 20-04-2014 10:52 PM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 849736)
Evet açıklaman için teşekkürler. Gene reklam olmuş gibi. ;) yu89
Site ismini söylemene gerek yoktu. wave44
Ben kendi adıma hiç duymadım ve dinlemedim.
Siz burdaki telkinleri dinlediniz mi peki?

İlk mesajımda bir site ismi vermedim sadece dinleyenlere özel bir konu gibi olduğu için reklam sayılmaz siz ayrıntılı bilgi ver dediğinizde uzun uzun anlatmıyım diye siteyi verdim buna reklam denemez diye düşünüyorum evet alfa erkeği ol seti ve hızlı okuma seti satın aldım ve dinledim sonuçlar inanılmaz :)

Celill 20-04-2014 11:00 PM

Alıntı:

Dusunsel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 849737)
İlk mesajımda bir site ismi vermedim sadece dinleyenlere özel bir konu gibi olduğu için reklam sayılmaz siz ayrıntılı bilgi ver dediğinizde uzun uzun anlatmıyım diye siteyi verdim buna reklam denemez diye düşünüyorum evet alfa erkeği ol seti ve hızlı okuma seti satın aldım ve dinledim sonuçlar inanılmaz :)

Merhabalar, bende aynı teknikle yapılan yani alda frekans ve 4 teknikle uygulanan bilinçaltı telkin satan Ali Gülkanattan Alfa Erkeği cdsini aldım ve önerildiği gibi dinledim ama hiç bi etkisi olmadı siz burdaki siteden almışsınız ve sonuçlar inanılmaz yazmışsınız anlatırmısınızbu telkinden sonra neler değişti nasıl özellikler edindiniz yani faydalarını yazarsanız sevinirim çünkü bu sitedeki ücretsiz telkinleride uzun süre dinledim ama hiç bi etkisini görmedim

elisya 20-04-2014 11:07 PM

Ya arkadaşlar ' burdaki site ' ler karıştı galiba :(
Dusunsel arkadaşım ben ' burdaki telkinleri dinlediniz mi? ' derken; bu sitedeki Atakan Bey'in telkinlerini dinlediniz mi diye sormuştum. Yanlış anlaşıldı. :)

Dusunsel 21-04-2014 07:18 AM

Alıntı:

Celill Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 849738)
Merhabalar, bende aynı teknikle yapılan yani alda frekans ve 4 teknikle uygulanan bilinçaltı telkin satan Ali Gülkanattan Alfa Erkeği cdsini aldım ve önerildiği gibi dinledim ama hiç bi etkisi olmadı siz burdaki siteden almışsınız ve sonuçlar inanılmaz yazmışsınız anlatırmısınızbu telkinden sonra neler değişti nasıl özellikler edindiniz yani faydalarını yazarsanız sevinirim çünkü bu sitedeki ücretsiz telkinleride uzun süre dinledim ama hiç bi etkisini görmedim

Öncelikle merhaba ben kızların yapmacık hareketlerinden nefret eden bir insandım fakat tanıdık tanımadık bir kız ile konuşmaya başladığım zaman kim olursa olsun sohbet sırasında üstünlük sağlıyorsun asla çekinmiyor endişe duymuyorsun her türlü ortama ayak uydurabiliyor hareket ve konuşmaların ile insanların ilgisini çekiiyorsun

Dusunsel 21-04-2014 07:19 AM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 849739)
Ya arkadaşlar ' burdaki site ' ler karıştı galiba :(
Dusunsel arkadaşım ben ' burdaki telkinleri dinlediniz mi? ' derken; bu sitedeki Atakan Bey'in telkinlerini dinlediniz mi diye sormuştum. Yanlış anlaşıldı. :)

ahahay789 evet dinledim 2 yıldır bu sitedeyim aslında dinledim etkilerini gördüm atakan beye sonsuz teşekkürler

Janer 21-04-2014 02:52 PM

Ben araştırdım zamanında bizim telkınlerın ıcerıgını kopyalamıs diye duydum. dikkat ederseniz ıcerık kopyala yapıştır tarzında. yanlış bılmıyorsam bu sitenin telkınlerı de alfa frekansta uygulanıyor. sublımınalın temelinde zaten bu var.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:03 AM.