![]() |
AlfaFrekans Telkin Dinleyenler ? İyi günler t678 Banu hanımın telkinlerinden satın alıp dinleyen arkadaşlarımız var ise benimle özelden iletişime geçebilirlermi veya yazmaları yeter yoruma ben dönerim kendimde dinliyorum ve sormak istediğim sorular var teşekkürlerr 956k956k |
Cevap: AlfaFrekans Telkin Dinleyenler ? Alıntı:
Banu hanım kim? ve Alfa frekansındaki telkinlerin alt yapısı nasıl? Teknik olarak sözleri vs... Detay verirsen daha iyi olur sanki art56art56 |
|
Cevap: AlfaFrekans Telkin Dinleyenler ? Evet açıklaman için teşekkürler. Gene reklam olmuş gibi. ;) yu89 Site ismini söylemene gerek yoktu. wave44 Ben kendi adıma hiç duymadım ve dinlemedim. Siz burdaki telkinleri dinlediniz mi peki? |
|
|
Cevap: AlfaFrekans Telkin Dinleyenler ? Ya arkadaşlar ' burdaki site ' ler karıştı galiba :( Dusunsel arkadaşım ben ' burdaki telkinleri dinlediniz mi? ' derken; bu sitedeki Atakan Bey'in telkinlerini dinlediniz mi diye sormuştum. Yanlış anlaşıldı. :) |
|
|
Cevap: AlfaFrekans Telkin Dinleyenler ? Ben araştırdım zamanında bizim telkınlerın ıcerıgını kopyalamıs diye duydum. dikkat ederseniz ıcerık kopyala yapıştır tarzında. yanlış bılmıyorsam bu sitenin telkınlerı de alfa frekansta uygulanıyor. sublımınalın temelinde zaten bu var. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:03 AM. |