Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/)
-   -   ÇAKRALARI RENKLERLE TEMİZLEME MEDİTASYONU (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/622110-cakralari-renklerle-temizleme-meditasyonu.html)

babycrazy 17-10-2012 01:04 PM

ÇAKRALARI RENKLERLE TEMİZLEME MEDİTASYONU
 
Bu meditasyon ayakta, oturarak ya da yatarak yapılabilir. Önemli olan sırtın dik olmasıdır. Nefesimizi düzenledikten ve rahatladıktan sonra iç dinginliğimizin ve güven duygusunun bizi alıp götürmesine izin veriyoruz.

Şimdi dikkatimizi leğen kemiğimizin altında yani aşağıya doğru açılan çakramıza veriyoruz. Burada küçük bir kırmızı ışık kıvılcımı görüyoruz. Zaman kavramını unutarak bu ışık kıvılcımını olabildiğince uzun kalmasına izin veriyoruz. Kaybolmaya başladığında ise hiçbir zorlama yapmadan bir üst çakramıza geçiyoruz. Her çakrada iki üç dakika kalmamız yeterli olacaktır. Düşüncelerimizi göbek deliğinin bir parmak kadar altında yoğunlaştırarak portakal renkli bir kıvılcım görüyoruz. Yeterli olduğuna inandığınızda bir üst çakraya solar pleksusa geçiyoruz. Göbek deliğinin iki parmak kadar yukarısında atlın satısı bir kıvılcım oluşturuyoruz. Bu kıvılcımın büyümesine izin verin. Onu rahat bırakın. Tüm çakralarınız için geçerlidir bu. Bundan sonra kalp çakranıza geçin ve etrafı yeşil ortası penbe bir kıvılcım oluşturun. Derin bir tatmin duygusu hissedeceksiniz. Ardından aynı uygulamayı mavi renkli bir kıvılcım oluşturarak boğaz çakranıza sonra da lercivert renkli bir kıvılcım oluşturarak üçüncü göz çakranıza uygulayın. Şimdi taç çakramıza çıkıyoruz. Burada tam tepe noktanızdan çıkan mor ışıklı bir kıvılcım görün, bu kıvılcımı altın renkli alevler saçan mor bir alve dönüştürün ve bırakın dilediği kadar büyüsün. Işınların çevremizde yayılanbildiği kadar yayılmasına izin verin. Gözlerimiz kapalı bir süre sessiz kalıyoruz. Bu meditasyon süresi ortalama 20 dakikadır. Şimdi kuvvetli, huzurlu, enerji dolu ve mutlu olarak gözlerinizi açabilirsiniz. Ruhumuzun açıldığını ve enerji merkezlerimizin dengelendiğini hissedeceksiniz.

Hiç bir zaman gülümsemekten vazgeçme, üzgün olduğunda bile! Gülümsemene kimin, ne zaman aşık olacağını bilemezsin..

Ne kadar küçük olursa olsun ilk adımı isteyerek atın.
İyileşmeyi ve öğrenmeyi tüm içtenliğinizle isterseniz, mucizeler mutlaka gerçekleşecektir

gökçe y. 17-10-2012 05:36 PM

Cevap: ÇAKRALARI RENKLERLE TEMİZLEME MEDİTASYONU
 
deneyeceğim...

-Elya- 17-10-2012 06:06 PM

Cevap: ÇAKRALARI RENKLERLE TEMİZLEME MEDİTASYONU
 
Denemek lazım :)) teşekkürler paylaşımın ve emeğin için.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:19 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.