Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/)
-   -   BAŞMELEK MİKAİL’İN KILICI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/622074-basmelek-mikail-kilici.html)

babycrazy 09-10-2012 03:53 PM

BAŞMELEK MİKAİL’İN KILICI
 
Başmelek Mikail bir kılıç taşır. Bu kılıç sizi yaşamınızda veya başkaları ile ilişkilerinizde geri tutan negatif bağları kesmek için size yardımcı olabilir.
Sık sık başka insanlar ile birlikte iken enerjimizin tükendiğini hissederiz. Başmelek Mikail’in kılıcının, sizi o insanların enerjilerine bağlayan kordonları kestiğini gözünüzde canlandırarak, enerjinizin tükenme hissini salıverirsiniz.
Sadece sizden enerji çeken insanlara veya duruma sizden uzanan beyaz bir kordonu imgeleyin ve sonra Mikail’in kılıcının bu bağları kestiğini görün. Mikail sizinle birlikte iken, koruma ve sevgiyi hissedin, sizi Birinci Işının sıcak mavi ışığı ile koruyarak sarmalıyor.
Başmelek Mikail bir odadaki veya binadaki negatiflikleri temizlemeye yardımcı olabilir. Birinci Işının Mavi Işığı ile çevrelenmiş Mikail’i gözünüzde canlandırın ve mavi ışığın odaya yayıldığını hissedin.
Işığın negatiflikleri uzaklaştırdığını ve yerini korumanın aldığını görün. Negatifliğin son ipliği giderken, Mikail’in kılıcının onu kestiğini ve negatifliği Dünyaya salıverdiğini görün.
Başmelek Mikail her zaman çağrınızı işitir – korktuğunuz zaman veya korunmaya gereksiniminiz olduğu zaman, onun sizinle olmasını isteyin, sizi korkutabilecek herhangi bir durumdan koruması için yanınızda durmasını isteyin.O0


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:04 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.