Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ağrı ve Acı Kontrol (http://www.hayatimdegisti.com/forum/agri-ve-aci-kontrol/)
-   -   Kulağa masaj ve ağrı... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/agri-ve-aci-kontrol/1241-kulaga-masaj-ve-agri.html)

etf 30-04-2007 12:01 PM

Kulağa masaj ve ağrı...
 
Kulak, ceninin Ana rahmindeki durusunun sematik olarak aynisidir. Ve tum akupunktur noktalari kulak uzerinde bu esasa gore yer almistir. Simdii...
Basiniz, boynunuz, beliniz, sirtiniz, bacaklariniz, kalcaniz, ayaklariniz, omzunuz agridiginda yapacaginiz tek sey kulaklariniza masaj yapmak.

Kulaginizi bas ve isaret parmaklarinizin arasina alarak kulak
kepcesinden baslayarak, dayanabildiginiz kadar guclu ve sikarak masaj yapin. Ilk anda bazi noktalar aciyacaktir (bunlar bedendeki agriyan bolgelerin kulaktaki refleks noktalaridir). Kisa bir sure sonra bu agrilar kaybolacaktir.
2 -3 dakika bu masaji yapmaniz yeterli olur. Isterseniz uzatabilirsiniz de. Zaten masajin sonuna dogru bedeninize bir sicakligin yayildigini hissedeceksiniz. Bunun
ardindan agrilarinizin azaldigini ve kayboldugunu da...

Hic bir yan etkisi olmayan bu uygulamayi her zaman her yerde
kendinize ve agrisi olan yakinlariniza uygulayabilirsiniz. Yoruldugunuzda, uzun otobus yada araba yolculuklarinda, oturmaktan agrilara maruz kaldiginizda, cok usudugunuzde ve bedeninizi dengeye kavusturmak icin mucize benzeri bu uygulamayi kullanabilirsiniz.

- Dort tane agri kesici aldim. Hala agriyor diyerek bas agrisindan kivranan taksi soforunun ona yaptigim iki dakikalik kulak masajinin ardindan yasadigi mutlu saskinlikla benden ucret almadan tesekkurlerle ugurladigini hala hatirliyorum.

Burada onemli olan kulagin her noktasina dokunmaniz. Kulaginiz size hemen yanit verecektir. Kulaklar bedeni hisseder,
görür ve duyar.
Siz de sefkatli ellerinizi esirgemeyin.

Dogal Terapiler Uzmani
Haluk Otman
---Alıntı---

Deria 01-05-2007 09:38 PM

Ynt: Kulağa masaj ve ağrı...
 
paylaşaım için tşkler.
ben bunu denedim ama eksik bir yerine mi dokunduum kulağımın nedir ilk etapta ağrı geçiyor gibi olsada kısa süre sonra yeniden başladı.
yoksa tekrar tekrar mı yapmak gerekiyor bu tekniği
tşkler saygılar....

etf 02-05-2007 11:22 AM

Ynt: Kulağa masaj ve ağrı...
 
Alıntı:

etf Nickli Üyeden Alıntı
2 -3 dakika bu masaji yapmaniz yeterli olur. Isterseniz uzatabilirsiniz de.
Burada onemli olan kulagin her noktasina dokunmaniz.

Kulağın her noktasına yapılması önemli. Sıklığı şahıstan şahısa değişir ve istediğiniz kadar yapabilirsiniz.....

tresor 03-05-2007 08:38 AM

Ynt: Kulağa masaj ve ağrı...
 

Merhaba,

Ben de once anlamadım ama bıraz ustunde durunca gercekten ıse yaradı dunden berı suren boyun agrımda fark edılır bır azalma oldu, 956k cokk tesekkurler sıze, ben aynı sekılde ayak tabanı uzerınde de calısıldıgında rahatlattıgını bılıyorum, bu konuda bılgınız varsa paylasırmısınız ?

25emel 03-05-2007 11:47 AM

Ynt: Kulağa masaj ve ağrı...
 
şahsen denedim ben,işe yarıyor sanırım.teşekkürler... 44 44 ayrıca arkadaslar bas ağrıyınca yada çok sinirlendiğinizde her iki elinizle ensenizin biraz üstüne soguk masaj yapın.beyincikteki ısı oranı düşünce rahatlama oluyor.ben sahsen ellerimi ıslatıp yapıyorum 44 işe yarıyor deneyin isterseniz...

serencam 03-09-2007 08:46 AM

Ynt: Kulağa masaj ve ağrı...
 
Kulak mevzusu gerçekten çok önemli aslında. Çünkü kulakta bütün vücudu etkileyen akupunktur noktalarının hepsi bulunmakta. Dolayısıyla yanlış bir baskı sonucu bir sürü rahatsızlığa açık olabilirsiniz. Hani şimdilerde çılgın gencler kulaklarını 1 den fazla yerden deldirip, kulaklarına küpe ya da değişik şeyler takıyorlar ya. Resmen hormonlarıyla oynayıp hormon dolayısıyla bir müddet sonra da beyin fonksiyonlarını değiştiriyorlar.Aman sağlıklı olmak istiyorsak bu tür şeylerden uzak duralım.

asevgican 04-09-2007 05:16 PM

Ynt: Kulağa masaj ve ağrı...
 
ya sırt arısında da işe yararmı acep. hani şu omuzlardaki kulunçlarr...gerçi fizike giriyo ama...

pofuduk 25-01-2009 09:28 PM

kulağımıza dokunacağız da, neresine...Çünkü akupunktur belli noktalarına yapılıyor kulağın biliyorsun...Cenine benzetmen de ilginç geldi.

Pamukk 25-01-2009 10:02 PM

Mutlaka deneyeceğim canım 956k çok güzel bir bilgiydi

kiss3

Yilmaz 25-01-2009 10:50 PM

Evet haklisin!
 
Ben bu bilgilerden yoksunken ve sikintiliyken iki elimi basima koyup kulaklarimi ilk defa daireler cizerek ve bastirarak ovalarken ne kadar rahatladigimi gördüm ve yaklasik dört senedir is yerimde yada daraldigim bir anda kulaklarima bu masaji uygularim. Birde akapuntur kitabinda görmüstüm vucudun büyük bir bölümü buna ayaklarimiz dahil, kulaklara akapuntur yapilarak agrilardan kurtulundugunu, bu bilgilerden sonra aklima her geldiginde kullanirim bu verimli taktigi, tavsiye ederim.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:20 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.