![]() |
sürekli gözlerim doluyor sebepli sebepsiz. Merhaba arkadaşlar, 3 ayı geçti telkinleri dinleyeli, ben kendime karışık bir liste yaptım, en çok ihtiyacım olanları evirip çevirip dinliyorum. şimdilik söyleyebileceğim evet hayatım inanılmaz değişti, dün akşam sigara bölümüne yazdığım gibi ayrıldık biz sigara ile. bu çok çok güzel benim için. Lakin farkettiğim şu ki sebepli sebepsiz doluyor benim gözlerim. dizide filmde bir sahne, haberlerin %80'i, sokakta gördüğüm küçük çocuk, yersiz yurtsuz bir kedi bir köpek, bir keman, ney sesi.. hatta bunları yazmak. sanıyorum içimde biri sürekli soğan doğruyor! okudum forumu da biraz rahatladım demekki bir ben değilmişim. zor ağlayan biri olmadım hiçbir zaman ama şimdi; bu kadar da kolay ağlanmazki :) |
Cevap: sürekli gözlerim doluyor sebepli sebepsiz. Ben de çoookkk çabuk ağlıyorumm. girlhaha |
Cevap: sürekli gözlerim doluyor sebepli sebepsiz. yalnız olmadığımın kanıtı, teşekkürler :) |
Cevap: sürekli gözlerim doluyor sebepli sebepsiz. bir söz vardır, kimi insan vardır dünyanın sırtında gezer, kimi insan vardır dünyayı sırtında taşır. yani bazıları umarsız duyarsız yolda bir kedi zor durumda sesini bile duymaz kibritçi kız hikayesini okuduysanız bilirsiniz anlarsınız ne demek istediğimi mendil satan bir çocuk gelse eeeh bunlar hep aynı üçkağıtçı bunlar der, ama bazı insan vardır kedinin sesini duyduğunda kendini kendi gibi çaresiz hisseder ona yardım etmeye çalışır mendil satan çocuğa cebindeki son kuruşunu verir, eğer ağlayabiliyorsan doğru yoldasın korkma ama benim gibi ağlama aşamasını geçmiş göz pınarların kurumuş akmıyorsa rahatlayamıyorsan daha fena, |
Cevap: sürekli gözlerim doluyor sebepli sebepsiz. Alıntı:
Merhaba Sweet Evil, Aramıza hoşgeldin bu arada. bazı insnların yapısında vardır, çeşmeler açık doğarlar ama öyle misin bilemem. Bana sanki duygusal bir dönemden geçiyorsun da, kendini çok fazla bastırmışsın gibi geldi aslında. Ben ne zaman kendime fazla yüklensem, hormonlarım birbirine karışır ve reklamdı, çizgi filmdi, otobüs durağında duran dolmuştu demem, her gördüğüme ağlarım. Eğer sürekli bir duygusallık halinde değilsen, tavsiyem kendinde sindirmeye çalıştığın sorunla yüzleşmen, güzelce bir deşarj olman ve rahata çıkman, eğer bir sorun yoksa da bir hormon testi yaptırman. Biz kadınlar sürekli çalkalanan hormonlarla birlikte yaşıyoruz, en ufak bir yaylanmada hormonlar birbirine karışır. Bu da ruh halimizi çok etkiliyor haliyle. Dilerim kolayca atlatırsın... Eğer doğuştan getirdiğin bir özellikse de, kendinle dalga geçmeyi öğrendiğin, kendini böyle sevdiğin sürece, çok rahatlatıcı bile olabilir:)) Sevgilerimle |
Cevap: sürekli gözlerim doluyor sebepli sebepsiz. Teşekkürler hormonlar aklıma gelmemişti:)) yüzde 1000 ihtimal veriyorum buna. çok sağol |
Cevap: sürekli gözlerim doluyor sebepli sebepsiz. ağlamak güzeldir süzülürken yaşlar gözünden... ağlıyorum mutlu oluyorum önceden ağlayamazdım içimde birikirdi şimdi kolayca ağlıyorum rahtım25889 |
Galiba ben bu başlığı hiç okumamışım. Okuduysam da unutmuşum herhalde. Bende neden artık film sahnesinde vs vs. gözlerim doluyor diyordum. Kolay kolay ağlamam ben, her şeye mantıklı durum bulurum. Hislerimi mi bastırıyomuşum acaba nedir? Demekki telkinler yüzünden bu yönde de değişime uğramışım. Bu kadar hassaslık iyi midir ki??? ağla2y789 Aşırı merhamet mi kaçtı içime yoksa tam empatik mi oldum ?y789 |
|
Cevap: sürekli gözlerim doluyor sebepli sebepsiz. İnsanın bir başkasını sevebilmesi ya da olaylara empati kurabilmesi, insan olarak, önce kendini sevmasinden ve onaylamasından geçiyor kesinlikle. Telkinler insanın kendisini iyi hissettirip değerli olduğunu hissettirirken, öbür yandan da diğer insanlara ve onların başına gelen şeylere karşı daha duyarlı hissettiriyor olabilir...Ben zaten oldum olası duygusal bir insanım, fakat dün yaşadığım küçük de olsa bir şey, telkinlerin işe yaradığını gösteriyor... Kısaca bahsedeyim; insanlara gözünü dikip onları süzen biri değilimdir, ancak çok yakınlarıma ve sevgili dostlarıma uzun bakarım. İşyerinde insanın ne giydiğinden, ayakkabısına, saçının teline kadar ayrıntılı bakan bir hanım arkadaşa ben bu sefer gözümü diktim, öyle ki o kaçırdı gözlerini benden, bu ufak bir şey,ama eski ben (Telkinleri düzenli dinleyemediğim halde) bunu asla yapamazdı ve o bayan'ın yanından ayrılırdı... Sanırım bir şeyler değişiyor... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:50 PM. |