![]() |
Ynt: AĞLAMA İSTEĞİ selamlar ablacım ya ben kaç gündür neden girmemişim nete senin bu güzel yorumundan habersiz koca iki gün geçirdim söylediklerin okadar doğruki kendi kendime mutlu olmaktan korkuyorum ben hep bir şey kazandığımda başka bir şeyi kaybetmem gerektiğini düşünürdüm ve beklerdim yani bir şeye sahip olduğumda başka bir şeyimi mutlaka kaybedip dengeleneceği gibi saçma bir şeye inanır ve mutluluktan korkardım gülmekten korkardım sözlerin beni çok etkiledi özellikle aynaya bakmakla ilgili kısmını mutlaka yapıcam ablacımmmm yüreğine sağlık sana ışık ve sevgimi gönderiyorum Allah seni korusun 96 96 mlk34 |
Ben de dün akşam hiç bir sebep yokken ağladımağla2 Yaklaşık 5 dakika sürdü niye ağlıyosun diye sorduklarında bende bilmiyorum dedimsadanimTabiki inanmadılar...Sonra kendi cevabıma bir yandan da gülmeye başladım çok tuhaftıneutrali5 Ağlamam bittikten sonra forumda telkinlerin böyle bir etkisi olduğunu okuduğum aklıma geldi rahatladımsung66 |
Merhaba; Ben bir aydan beri ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini dinliyorum. Hatta uyurken dinlediğim zaman, sabahları daha zinde ve rahat uyandığımı farkettim. Daha sonra kendine güven, kilo verme, koruma kalkanı gibi telkinleri dinlemeye başladım. Diğerlerini dinlemeye başladığımdan beri bazı problemlerle karşılaşınca ağlamaya başlıyorum.Son bir haftadan beri işyerindeki yoğun tempodan mı bilmem ama çok stresli bir hafta geçirdim ama bu arada sık sık ağladım. |
ağlamak zayıflık değil, duygu boşalımı, bir nevi arınmadır sevgili uğurböceği. gözyaşlarımız gözpınarlarımızdan değil yüreğimizden gelir bana göre. mutluluklarımızda nasıl yüreğimiz coşarsa, hüzünlerimizi de yüreğimizde hissederiz. ve gözyaşlarımızla akıtır temizleniriz bu hislerden.. sonuç olarak ben ağlamayı seviyorum ttli3 gözyaşlarımızın üzüntülerden değil mutluluklardan olmasını diliyorum. sevgiler ark5 |
Teşekkür ederim Sanemce; Ağlamaktan dolayı huzursuz değilim. Ama çalışırken ağlamak takdir edersin ki hoş bir durum değil. Bir de yönetici pozisyonunda çalışıyorsan hiç hoş olmuyor.Bende üzüntüden ağlamaktansa mutluluktan ağlamayı tercih ederim. sevgilerle... |
kendimi sorgulamak zorundamıyım bu fkir hoşuma gitmedi |
bende hiç böyle bir sorun olmadı hemde aranınızda en berbat durumda olmama rağmen |
Alıntı:
|
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ ortada elle tutulur hiç bir sebep yok hüngür hüngür bağıra çağıra ağlıyorum belki komşular bile duydular..aklıma devamlı "keçke.." diye başlayan cümleler geliyor sanki içimde iki tane ben var biri devamlı "su akar yolunu bulur bu da geçer neler geçmedi ki" diyor diğeri de "yaa yaa neler geçti değilmi ben bunları hakedecek ne yaptım" diyor ve bu konuşma somutlaşarak beni geçmişe sürükleyip ağlamama yol açıyor.hatta ağlamak kelimesi basit kaçacak belki de o derece..ilginç bir şekilde kendimi daha dindar hissediyorum başkasına yakınırsam onu da üzüntüme ortak etmekten korkuyorum belki ya da sorunlarım öyle büyük ki ben çözemiyorsam başka bir insan nasıl çözebilir diye düşünmekten kendimi alamıyorum.sonuç : nöbetler halinde gelen ama sonunda rahatlama hissi bırakan küçük küçük ağlamalar.herkesin başına geliyorsa normalim demektir ki bu guzel,gelmiyorsa da özelim demektir ki bu da guzel. kendimi ifade etmenin yolunu bulamadığım için mi ağlıyorum acaba diye düşünüyorum.yazmak iyi gelir sanmıştım ama elime kalemi alınca bir daha ağladım.belki de zamana bırakıp üstüne gitmemek gerekiyordur.ağlıyorum çünkü ağlayasım geliyor kimene :) |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ Ben dün başladım telkinlere.Evet ağlıyorum...Meğer kendimi öylesine yanlız öylesine acılı bırakmışımki...Kendimden özür diledim.Şu anda bilinç altımın beni affetmesi için uğraşıyorum.Artık bencil olup ilk önce kendimi düşünmek istiyorum. |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ ben 3 gündür dinliorum ego güçlendirici gece yattığım zman kulaklığı takıom ama 1 saat aradan geçio kafam uyuşuo sizce bu zararlı olabilirmi ne yapmalıyım tş.kler |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ ben hiç ağlamadım yahu.... habire gülüyorum... |
ağlayamamak ya herkes ağladığından bahsetmişagl34ama ben hiç ağlayamıyorum,ağlama isteği falanda yok hiç,normalde herşeyden etkilenir ağlardım,yoksa bana ters etkimi yaptı telkinlerrrrr,imdaaatttt |
Cevap: ağlayamamak Herkeste aynı etkiyi gösterecek diye birşey yok sevgili gulumser; Telkinler kişiye göre farklı etki yapıyor..Bende de başağrısı,mide sorunları olmamıştı..Herkes kabuslarla uyanırken ben kabuslarımdan kurtulmuştum..O yüzden sorun yok..super |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ ben çok vahim bir durum la karşılaşmassam (ölüm dışında) ağladığımı hiç hatırlamam.Tabi bunu geldiğimiz toplumdan kaynaklandıgınıda biliyorum biim ülkemizde erkek adam ağlamaz öyle kandırdılar ki bizi ve öyle inamışız ki ona doğanın bize sunduğu o güzelim enteresan duyguyu bu saplantı yüzünden yaşayamaz olmuşuz....(sadece nasıl bir sey oldugunu hatırlamay çalışabıliyorum o kadar )....neyse asıl soylek istedğim telkinleri dinlediğim süre içerisinde bende oluşan "anormaliler" 1) Baş ağrısı(başım kazan gibi deyimi tam oturuyor yerine) 2)Mide ağrısı ama enteresan bi mide ağrısı açmışım gibi hesiyorum ama tokum yemek istiyorum bi okadar da midem dolu gibi filan falan .... 3)Gözlerimde yanma hissi( bu enteresan forumda aradım boyle bır durum yok...biliyorum herkezde aynı etkıler olucak dıye bır durum yok... 4)Yorgunluk uyku ile geçmeyecek tarzda bir yorgunluk AMaaa sıkı durun..... olumsuz olarak yazabildiklerim sadece 4 tane ya bende yarattığı olumlu şeyleri sıralamaya kalkarsam yazarım soyle bir rahat 444 tane |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ Alıntı:
uygun başlıklara tabii ki.. |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ bugün bi ağlama isteği gibi bişewy var hatta biraz önce biriyle tartıştım ağladım felan bi geçsede rahatlasamm...duygusallığım üstümde... |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ Arkadaşlar, benim uyguladığım bir yöntem var. Elbette bir şeyi içimizde biriktirmektense ağlayıp rahatlamak çok iyidir ama ben ufak şeylerden dolayı çok kolay ağlayabilen bir insanım ve genellikle kendimize acıdığımız için ağlıyoruz. Ben aklıma bir şey geldiğinde eğer ağlayasım geliyorsa ya da ağlamaya başlıyorsam, aklıma hemen kendime acıdığım için ağladığım geliyor ve o anda duruyor ağlamam. Çünkü bunun dış faktörlerden değil, kendi istemem sonucunda hayatıma çektiğim şeylerden kaynaklandığını hatırlıyorum. Bu düşünceyle anında kesilen ağlamalara "gereksiz" ağlamalar diyorum ben:) Eğer "şu kişi bana şöyle davrandı, şu kişi bana şöyle bir şey söyledi" diye kendinizi üzerek ağlamaya başlayacak olursanız, kendinize acıdığınızı fark edin, bunları hayatınıza sizin çektiğinizi düşünmeyi deneyin, bana çok yararı oldu:) |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ benim gözyaşlarım dışarı akmıyor yaa Allah Allah neden böyle acaba?? o kadarda deniyorum ağlamayı!! geliyor geliyor ama bişey sanki cendere gibi geri itiyor onları gidin diyor akamazsınız siz layık değil sahibiniz sizi bırakmaya, bırakıp rahatlamaya. . neden böyle oluyorr??? |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ telkinleri dinlemeye başladığımdan beri ağlıyorum Ne kadar çok suçluluk duygum varmış |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ bugün sitedeki telkin sonrası etkilerde ağlama gülme isteğini okurken bu ben de hiç olmadı diyordum ki 2 saat sonra birden ağlama krizine girdim.aslında ağlamam için geçerli bir nedenim var ama 1 haftadır ilk iki telkini dinliyorum ve olumsuz saldırgan düşüncelerimin kaybolduğunu farketmiştim.sorunum çözülmemişti ama ben eskisi kadar olumsuz değildim..bugün koruma kalkanını ekledim ve koptum.zaten sorunum koruma kalkanımın hiç olmaması ya da işe yaramayacak kadar ince olmasıydı.baş ağrıları ve kabuslardan sonra ağlama bakalım sırada ne var?kendimi affetmek için sedona tekniğini uygulamaya koymaya çalışacağım.bakalım gelişmeler nasıl olacak?Atakan beye ne kadar teşekkür etsem azdır.Allah kendisinden razı olsun. |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ Telkinleri dinlemeden önce daha çok ağlama isteğim oluyordu,telkinleri dinlemeye başladıktan sonra çok şiddetli bir sinir krizi geçirdim o zaman çok ağladım.Onun dışında eskisi kadar ağlayamıyorum.İyi midir kötü müdür bilmiyorum. |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ 6 veya 7 kez ağladım , bunun olma şekli duygusal bir konuşma ve bir isteği ve bir arzuyu dillendirirken oldu kendimi hiç durdurmadım , arındığıma inandığım için o gözyaşlarıyla kendimi rahat bıraktım ve rahatladım .. Bunları duyguların rahatlaması ve olağan haline dönmesi olarak yorumluyorum ve inanıyorum..Sevgilerimle .. IŞIKYOLUsapkal89 |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ bende 2 haftadır ego ve suçluluk telkinlerini dinliyorum zaten duygusal bi insanım, telkinleri dinlemeye basladıgımdan beri durduk yere bile aglayasım gelıyo ama kendimi rahatlamıs hissediyorum... |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ suçluluk telkinini dinlemeye başladım 1. dakikanın sonlarına doğru gözümden yaşlar akmaya başladı, kendimi çok korumasız hissettim. bikaç kez dinledikten sonra geçti. |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ bugün 4,günüm ve aşırı derecede baş ağrım oldu.sanki beynimden vücuduma doğru birşeylerin yerleştiğini hissettim.bir de kalbimin normalden hızlı attığını farkettim ve eskileri hatırlayarak ağlamaya başladım.2 saat dinlememe rağmen çok ağrı yapıyor suçluluk duygusu ağır gelmiş olabilirmi başka telkinler dinlemeliyim? |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ Evet ilk başlarda bende ağlama isteği aşırı duygusallık ve başağrıları oldu. Ama zaman geçtikçe geçiyor bunlar.Sevglier..::) |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ bir haftayı geçti telkinleri dinliyorum ilk zamanlar öyle bir duygu olmamıştı ama bir kaç gündür ağlama hissi oldukca yoğunlaştı kendimi iyi hissetmiyorum çok kötüyüm. |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ İnşallah ben ağlamam.Durduk yere ağlama koyar bana valla :D |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ ama insan ağlayınca rahatlıyor :) |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ normalde duygusal parçalarda üzülürüm duygularıma direk etki yapar bnde ne kadar seversem seveyim kapatrım hemen müziği telkinleri ilk dinledğm zamnlarda parçanın başını duyar duymaz halet-i ruhiyem değişir olmştu :S değişir değişmesinede anında gözyaşı dökme isteği duymakta abartıydı sanki dunk56 bu süreçte hep hareketli parçalar dinledm şimdi normale döndüm çok şükür buda geldii geçti işteh krzm67 saygılarr :) |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ aklıma mevlana hz.'nin bir sözü geldi ;''sen kendini temiz sanırsın ama dibin çamur bağlamış'' bu sözden kasıt şu bizler bilinçaltımıza olumsuz duygu ve düşünceleri kodladığımız için şimdi bir temizlik yaptığımızda kir ister istemez yukarı çıkayor...buna bilinç kusması deniyormuş ve bir süre kadar bilinçaltına çalışanlarda (telkin,hipnoz,vs) doğal kabul ediliyormuş.... |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ 9. gun bitti ancak, dalgalanma hat safhada. dun ve bugun aglama istegi, bazen sebepli bazen sebepsiz; yolda yururken, vapurda, yemek yerken, dus alirken.. ardi arkasi kesilemedi. arada kendimi cok iyi hissettigim de oluyor, annem bile dedi, bir bakiyorum gayet mutlusun, bir bakiyorum cok berbat bi vaziyettesin diye ne yapacagimi sasirdim ben de diyor. sonra paylasmak istedigim bir diger sey, sorumluluk almak istemiyorum. eskiden beri ailenin en kucuk ve acar is bilir becerir cocugu olmak zorunda kalmisim megerse bunu fark ettim, hasta bir baba, onun bakimiyla ilgilenmekten dunyadan kopmus bir anne ile, kendinden 10 yas buyuk ablalarin ve onlarin cocuklarinin bile sorumlulugunu almisim ustume belli bir cercevede her nasilsa. o cerceve dahilinde hemen her isi ben haledebilirmisim sanmisim ve bunu cidden de baya baya yillarca yapip surdurmusum. bugun isi elime yuzume bulastirdigim gun oldu. hic bir kararda aktif olmadim ya da olamadim. herkes gibi farketmez, siz bilirsiniz falan gibi seyler soyledim. bildiklerimi bilemedim. ama bilincli degil gercektende bilemeyiverdim kendiliginden.. atak olamamamin sonuclarina hep birlikte katlandik bugun. sonra az once okudum bilincli hata yapma luksunuz olsun ya da siradan olmayi deneyin gibi basliklar varmis. ben bilerek yapmadim sanirim 9 gundur dinledigim depresyon, sucluluk ve ego telkinleri bende boyle bir davranis peydahladi. simdi asil sorunum yarin calismaya basliyorum. umarim kolay geciririm. bu bilememe hissi, siradanlik, kenarda keyif catma aile icinde iyi de iste pek faydali olmayabilir :) bakalim yarin gorucez. sevgiler herkese... |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ Merhabalar sineff;actionsmile Öncelikle yanımıza hoşgeldiniz..vien1 Depresyon telkini hemen dinlemeye başlamakta acele etmişsiniz..İlk etapta Ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini dinliyoruz..Diğer telkinleri daha sonra -yaklaşık bir hafta-ekliyoruz..Rehber bölümünü inceleyebilirsiniz.. Sevgiler.. |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ peki mevcut durumda napmaliyim? bunu nasil telafi edebilirim? bu gun bir haftayi coktan doldurmus oldugum icin depresyon ego ve sucluluk yanina sosyallik ve mutluluk eklemistim. tavsiyeniz olursa sevinirim. |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ Bir haftayı doldurmuş olduğunuz için bu listenize devam edebilirsiniz tabii. Depresyon telkinini ilk etapta dinlediğiniz için zor geçirmiş olabileceğinizi ifade etmek istemiştim..Suçluluk telkini zaten dalgalanma sürecini tetikliyor.Zamanla bu süreci atlatacaksınız.. Paylaşımlarınız bekliyoruz.. Sevgiler.. |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ 19. gun aglama hislerimin uzun bir suredir kesildigini ve son zamanlardaki aglamalarimin da klasik mizirdamalardan cok temizlenme sureci oldugunu icten ice ama bi o kadar net hissederek ve goz yaslarimin icinde onlarla akip giden sucluluk duygularimin, kiriklik ve kizginlik benzeri duygularimin olduguna emin olarak gecirdim. cok fazla dalgalanma hissetmiyorum su ara ama bittigi anlamina da gelmiyor elbet. uzun, depresif bir donem gecirdigim ve olumsuz dusuncelerimin hucrelerime isledigi goz onune alinirsa ic dunyamda yasadigim her turlu olumlu sayilacak kipirdanma benim icin cok onemli. git gide iyilestigimi hissediyorum simdi boyleysem ilerde cook kiyak olabilir hersey diye dusunup gulumsemekten kendimi alamiyorum. iyi ki varsiniz :)) |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ herkese selamlar..telkinleri dinlemeye basladım 3-4 gün oldu yanılmıyosam.telkin derken sadece suçluluk dinliyorum ego dinlemiyorum..ikisini bi arada dinlememem sorun oluşturur mu? sucluluk'u halledince egoyu dinlemeyi düşünüyorum herhangi bi sakıncası varmı acaba?..Telkini dinlerken yatağımda drup durup geçmişteki üzücü olaylar aklıma geldi ağlamaya basladım sebepsizce içimden geldi öylesine vs..:/ aslında daha öncesinde ağlama nöbetleri geçiriyodum bu tarz ama atlattığımı düşünüyodum..bu da telkinin bi etkisidir diye düşündüm? yanlışmıym bilmiyorum yoksa eskisi gibimi oldum dusun2 |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ Küçükfilozof ben daha çok yeniyim ama şahsi fikrim biraz da '' mutluluk '' eklemen olaya, ne dersin... :))) GÜLÜMSE |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ Alıntı:
Aşağıdaki linki incelerseniz sevinirim. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...lemeyiniz.html |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:10 PM. |