Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2007, 06:35 PM   #56 (permalink)
perfect
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perfect is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sadece basta mi???

Merhabalar herkese..
aranıza yeni katıldım. Daha önce de Sır filminin linki olarak gelmişti bu site. Ve ne filmi izleyebilmiştim, ne de telkinleri dinleyebildim.
2.kez yine link gelince Cumartesi günü ego, suçluluk ve kilo vermeye çalıştığım için kilo telkinleriyle başladım. İlk 2 gün telkinlerden sonra filmi de bulup izledim. Hepsi üstüste geldi yani anlayacağınız. :))
Bir yandan da geçen hafta spora başladığım için kaslarımda ağrı vardı. Özellikle bacak kaslarımda.
Fakat Ctesi sabahtan beridir spor yapmamama rağmen, ilk iki gün başımda ağırlık hissi ve uyku hali, üç ve dördüncü günlerde aşırı başağrısı (özellikle bugün ve şu an) ve çok tuhaftır ama dizlerimin arka tarafında bacaklarımda aşırı kasılmalar meydana gelmeye başladı. Yürümeye bile mecalim kalmadı neredeyse.
Çok mu yüklendim acaba kendime??
Kilo verme telkinlerini dinlemeye başladıktan sonraki bu günlerde, neredeyse rejimi bırakacağım :)) Sürekli canım güzel şeyler yemek istiyor. Belki de rejim psikolojisidir bilemiyorum.
Bu arada Atakan Bey'e bir sorum olacak. Acaba telkinleri gündüz değil de sadece uyurken dinlesem, aynı etkiyi gösterir mi? Tabi mecburen çok kısık sesle dinlemek zorundayım, malum evde yaşayan diğer kişiler.. Uykuda geçirdiğim zaman yaklaşık 7 saat. Sadece bu 7 saatte bilgisayardan çok kısık sesle açarak dinlemeyi düşünüyorum. Yeterli olur mu?

Bir sorum daha var. Zamanla diğer telkinleri de ekledikçe, her bir telkini dinleme sürem doğal olarak düşecek. Hatta kaba hesapla, tüm telkinleri listeme eklediğimde (ki doğru bir hesap olmayabilir, nitekim başım çok ağrıyor :))) sanırım 10-15 dk ancak dinleyebileceğim bu durumda her telkini.
Çok uzun yazdım. Şimdiden özür.



perfect isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla