Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2008, 09:06 PM   #142 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart






26 Aralık: "Yaşamdan ne bekliyorsun? En iyiyi mi bekliyorsun yoksa, hep en kötünün olmasından, bir şeylerin ters gitmesinden korkan ruhlardan mısın? Eğer öyleysen, başına geleni hakediyorsun demektir, çünkü sen kendine ya sevdiğini ya da korktuğunu ve nefret ettiğini çekersin. Bilincin negatif bilinçse, çeliğin mıknatısa çekilmesi gibi sen de kendine negatifliği çekersin ve hayatında da seninle aynı zihniyette olan ruhları kendine yoldaş olarak tutarsın, çünkü benzer benzeri çeker. Bilincin sevgi bilinciyse, yaşam neşesi ve coşkusuyla dolup taşıyorsan, kalbin herkese ve her şeye karşı şükranla doluysa, kendine de nereye giderlerse gitsinler sevgi ve neşe saçan, neşeli, mutlu ruhları çekersin. Yaşamın, yaşamın sunabileceği en iyi şeylerle dolacaktır. Her olayda neden o olayın en iyi yanını görmeyesin ki? Şimdi, kendine en iyi şeylerin çekildiğini gör."








__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla