Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-12-2008, 08:58 PM   #9 (permalink)
yurdahal
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart Harekete geçmek endişeyi yok eder ve ruhu özgürleştirir

Harekete geçmek endişeyi yok eder ve ruhu özgürleştirir

Evet! "Şifacının Yolu" destesinden bu hafta yeni bir kart seçtim. Bu hafta yeni bir konu üzerine düşünelim ve bize neler getireceğini görelim.

İşte yeni kartımız:

Dua: Ben artık kaybetme korkumla yüzleşmeye hazırım. Her ürkütücü vahşi hayvan maskesi takmış varlığın ardında bir dost buluyorum. Boş yere korkmuşum. Beni korkutan her şeyde bu gerçeği keşfetmeye başlıyorum. Bu bilinçlenme beni başarıya götürüyor. Artık başarımı kutluyorum. Artık korkunun karşısına yeni keşfimle çıkıyorum. Bilgeliği korkuyla elimde tutamayacağımı ve onu özgür bırakmam gerektiğini artık biliyorum. Hem kendi ruhumu, hem de karşılaştığım her varlığın ruhunu özgür bırakıyorum. Ne sahiplenme duyguma, ne de kayıplarıma bağlıyım. Yer çekiminden etkilenmeden dans ederek ilerliyorum.

Öğreti: Özgür bırak! Başarı anlık hırstan başka bir şey değildir. Geçmişte kalanlara bağlı kalma, olmuş ve olacak olanı kutla. İçinde bulunduğun koşullara çok kolay bağlanabilirsin. Bu senin gelişmeni engeller. Kişisel başarının tadını çıkar, fakat ardından bu başarını çabucak ruhundan uzaklaştır. Böylece daha ilerisi için çabalayabilirsin. Bu sayede tüm dünya senin bulunduğun yeri sorgulamak için bir sebebe sahip olamaz.

İktidar için savaşmak seni sadece yolundan alıkoyar. Sen hareket etmeli, kendini geliştirmeli ve özüne giden yolculuğa devam etmelisin. Hırs ve iktidar duraklarında fazla oyalanma. Bu duraklarda sadece sükûnetin tadını çıkar. Duraklar seni yolundan alı koymasın. Endişeler seni olduğun yere çiviler. Hangi bilinç düzeyinde olursan ol, gelişmenin yolunu tıkar. Kendini daha yüksek bilinç düzeyine getirmek için yolunu tıkama. Bunun için ihtiyacın olan enerjiye ve bilgiye sahipsin.

İçinde bulunduğun düzey başkaları tarafından sorguya çekildiğinde, inatçı ve intikamla dolu olma tehlikesi ile karşı karşıya kalırsın. O anda sana akan kıymetli enerjiyi kötüye kullanma. Üstüne üstüne gelen kıskançlık duygusunu bir kenara at. Bunu onlara bir armağan bırakarak yap. Üzerine ilk gelen her kimse armağanını ona bırak. Seni, sadece sürekli gelişen vizyonun korur. Vizyonun her varlık için, iyiliği içinde barındırır. O senin kıskançlık ve açgözlülüğüne karşı kullanabileceğin yegâne kalkan. Bu kalkanı seni alt etmek isteyen her şeye karşı kullanabilirsin. Yorgun düşmediğin sürece, yeteneklerini geliştirmene yardımcı olan hiçbir şeyi kaybedemezsin. Seni motive eden ve sana yol gösteren bir vizyona sahipsin. Vizyonun senin düşünebildiğin en iyi dünyayı ve sana ait olan rolü içinde barındırır.

RUHUNU ÖZGÜR BIRAK!
Sevgiler
Yurdahal
25.12.2008 20:50 Bostancı
__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla