Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2008, 04:45 PM   #8 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Lightbulb

merhabalar masuka
"onlara şu mp3leri dinle diyemeyiz" demişsin ya .. asıl onlara da diyebilmeyiz..

kendine güvenlerinin artması için..

kişinin kendine güveni arttıkça daha iyi yaşayabilmek için güçlü gayret edecektir.. pozitif egosu geliştikçe sorun odaklı değil sonuç ve çözüm odaklı olacaktır.. suçluluk duygularından özgürleştikçe yeni imkanlarının daha çok farkında olacaklardır..

bilinçaltı gizli hazinemizdir.. bu konuyla ilgili pek çok değerli yazı forum sayfalarımızda var.. bilinçaltını doğru programlamayı öğrenen kişiler daha mutlu daha huzurlu daha refah bir yaşam yaşayacak ve etrafındaki kişileri de yükselirken yükseltecektir..

örneğin sen kendi problemini bu yöntem ile hallettiğinde çevrende benzer sorun yaşayan kişiye örnek omuş olacaksın senin başarın o kişinin değişimi dönüşümü için referans olmuş olacak..

aynı kişi bana yazsa evet değişeceksin desem..
seni tanıdığı için değiştiğini gözlemlese..
ben bu konuda tek otorite bile olsam senin reel değişimini gözlemlemesi benim sözümden kat be kat daha değeli olacaktır..


toplumsal iyileşmenin çok önemli olduğunun bilincinde olarak bu forumda atakan bey in değerli yatırımlarıyla dünyada ücretli olarak yayımlanan pek çok telkin ücretsiz olarak sunulmaktadır..

bu vesileyle foruma girme imkanı olmayan yakınlarımıza ya da ihtiyacı olduğu düşündüklerimize de telkinleri anlatarak kendi gelişimlerine katkıda bulanabiliriz..

bu dünyada hepimiz en iyi şartlarda yaşamayı hak ediyoruz..

kısa sürede hedeflerinizde başarılı olmanız dileklerimle..

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla