Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-12-2008, 08:01 PM   #129 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart






18 Aralık: "Bir şeyin peşinde aşırı çabalamayı bırak ve sadece olayların kendiliğinden gerçekleşmesine izin ver. Endişenin seni bağlamasına ve körleştirmesine izin verme, tam tersi tüm yüklerini Bana devretmeyi öğren ki sen, Benim irademi gerçekleştirebilmek ve Benim yollarımda yürüyebilmek için özgürleşebilesin. Eğer sen kendi içinde karışmış ve bağlanmış ve ağaçlardaki odunu göremez haldeysen seni kullanamam, o yüzden rahatla ve bırak. Sakin ol ve yaşamın getirdiği muhteşemlikleri yaşamaya devam et. Zihnin Benimle olsun. Gözlerini aç ve Beni her şeyde gör ve şükret. Beni her şeyde görebildiğin zaman, kalbin o kadar doludur ki şükretmemene imkan yoktur; şükran duygusu içinde köpürür kabarır ve dışarı taşar. Sen sevgi ve şükran dolu bir kalbi saklayamazsın, o herkesin görebileceği şekilde yansır. Sen canlı ve neşeli bir ruh halinde olduğun zaman herkesi kendine çekersin. Herkes sevgiyle taşan bir ruhla birlikte olmaktan hoşlanir, çünkü sevgi sevgiyi çeker."



__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla