Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2008, 08:46 PM   #40 (permalink)
aysegul_tirtil
Yüzbaşı
 
aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 531
Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future
Standart

Hayat senin için önceden hazırlanmış değildir. Sen yarattığın hayatı yaşarsın; ona ne koyarsan onu alırsın. Önce ona anlam katmak zorundasın. Ona renk, müzik ve şiir katmalısın. Ancak o zaman yaşıyor olursun.

Cesaret, bilinmeyen için bilineni riske etmektir; tanıdık olmayan için tanıdık olanı, konforsuzluk için konforlu olanı, bilinmeyen bir varış noktası için herkesin bildiği göç yollarını terk etmek demektir.


Hayattaki her şey gereklidir. Hiçbir şey gereksiz değildir, hiçbir şey gereksiz olamaz. Olmuş olan her şeyin olması gerekiyordu. Olan her ne ise, belli derin nedenler yüzünden olur.

Sorumluğu topluma atmak hiçbir işe yaramaz. Hayatını kendi ellerine almak zorundasın. Yanlış koşullanmalardan arınmalısın. Yanlışı ve çocuklukta sana zikredilmiş olan hipnotik telkinleri bırakmalısın. Hepsini bırak.
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla