Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2008, 08:13 PM   #128 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart





17 Aralık: "Sen benimle iletişim halinde olduğunda ve senin en büyük arzun Benim irademi gerçekleştirmek olduğu zaman, attığın her adımın kendin için değil, bütün için olması gerektiğini göreceksin. Bu yaşam, kendi benliğini bırakıp, bütünün parçası olmaya istekli, kendini tamamen adayacak ruhlar içindir. İnsanlığın büyük bir bölümü için bunu yapmak kolay değildir ve pek çok ruh kendi benliğini bırakmaya istekli değildir. Onlar, kendilerinin "hakları" dediklerine tutunmak isterler, başkalarını düşünmeden tam olarak kendi istediklerini yapmak isterler. O yüzden, eğer bir şekilde yaşamının senin istediğin gibi gitmediğini, bütünle uyum içinde olmadığını hissedersen, içinde bu uyumsuzluğa neden olan şeyin ne olduğuna bir bak. Bunun için etrafında bir günah keçisi arama. Sen, buna neden olan şeyin senin kendi içinde olduğunu farkettiğinde, gecikmeden onu düzeltebilirsin."





__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla