Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2008, 08:12 PM   #127 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart






16 Aralık: "`Zihninin yenilenmesi ile dönüşüme uğra.' Ne kadar önemli sözcükler bunlar! Bunları defalarca duymuşsundur, peki bu konuda ne yaptın? Sana ne ifade ediyorlar? Onlar senin yaşamında canlı, enerjik sözcükler olana ve sen zihninin yenilenmesiyle dönüşüme uğrayana dek o sözcüklerin üzerinde düşünmek için vakit ayır. Sen, huzurdan, barıştan ve uyumdan, yeni cennetten ve yeni dünyadan, Benim irademden, dünyaya yayılan sevgiden ve ışıktan, yeniye geçmekten bahsediyorsun, peki tüm bunlar için gerçek anlamda ne yapıyorsun? Tüm bunları hayata geçirecek şekilde mi yaşıyorsun? Sana hiçbir anlam ifade etmeyen sözcükleri tekrarlayan bir papağan haline gelme. Durmaksızın daha derin ve berrak bir anlayış için dua et, olana şükret ve devamlı daha yükseğe doğru devam et. Tüm bunların da ötesinde, yaşamı yaşa ve yaşamını dönüştürmesi için oluşumlara, olaylara izin ver."






__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla