Ynt: Derya'nın günlüğü sevgili venüs. bu düşüncelerini paylaştığın için tşk ederim. evet çoğu zamanda biz elimize geçen fırsatları geri tepiyoruz. geçmişte benimde çok yaptığım gibi. ama buundan sonra yapmayacağım. elime geçen herşeyle ilgili küçük büyük her fırsatı değerlendirmeye çalışacağım. 
canım hayal. annene de çok geçmiş olsun. aslında burda, the secret kitabından yada filminden öğrendim ki benzer benzeri çeker ve o yüzden korktuğumuz başımıza gelir. ama umarım ve dilerim ki annenin başına korktuğu gelmez. anneninn son durumunu da paylaşırsan bizlerle çok iyi olur. kadıncağızı çok merak edeceğim. 
bu arada kendime gelince. isteklerimi hayal etmeye çalışıyorum ve yapabildiğim ölçüde mış gibi davranmaya çalışıyorum. ama eksik yaptığım ama yapamadığım birşeyler var gibi. inş onları da halledersem ben de isteklerimi kendime daha kolay kendime çekeceğim. 
ya da çekeceğim demeyeyim. yoksa bu düşüncem hep gelecekte kalacak. aslında yavaş yavaş kendime çekiyorum isteklerimi. nasıl olacaklarıyla ilgilenmiyorum. çünkü evren muhakkak hallediyor o konuyu. şu an sadece sonuca odaklıyım.
__________________ ----CARPE DIEM---- |