Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2008, 08:10 PM   #126 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart







15 Aralık: "İlahi kıvılcım her bireyin içindedir ancak birçok ruhta, onun dışarı çıkartılıp bir aleve dönüştürülmesi gerekiyor. Uykundan uyan ve içindeki ilahiliğin farkına var. Onu besle ve büyüyüp gelişmesine izin ver. Bir tohumun büyümeden önce toprağa ekilmesi gerekiyor. O, içinde tüm potansiyeline sahiptir fakat bu potansiyel, büyümesi ve gelişmesi için uygun şartlar kendine verilene kadar uykuda kalır. İçinde cennetin krallığı var ancak sen gerçeğe uyanıp, aramaya başlayıncaya kadar onu bulamazsın ve o orada öylece kalır. Bu yaşamda bu gerçeğe uyanmayacak birçok ruh vardır ve onlar, cepte duran tohumlar gibidirler. Özgür olmak için sınırlarını yıkmalısın. Bunun için istek olduğunda, sana mümkün olan her şekilde ve yolda yardım gelecektir. Ancak öncelikle bunun için senin isteğinin olması gerekiyor."







__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla