Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2008, 11:52 AM   #34 (permalink)
suzzy
Moderator
Sultan Oğuz
 
suzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 523
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond repute
Standart

28 nci Gün – Vakumu Doldurmak

Insan zihni söyledigimiz veya yaptigimiz her seyin, bize söylenen ve yapilan her seyin sonsuz hafizasina sahip faal bir makinedir. Aslinda, zihin nadiren yeni düsünceleri düsünür, o sadece o andaki duruma yakindan uyan mevcut düsünceyi toplar. Düsüncemizi dönüstürme bilinçli niyeti olmadan, sadece her gün ayni düsüncelerin varyasyonlarini düsünürüz. Düsüncemizi dönüstürdügümüz zaman, düsünce kaliplarimizi degistiriyoruz ve zihne hafizasina ekleyecegi bazi yeni düsünceler vermeliyiz. Eger vermezsek, bir vakum (bosluk) olur ve vakumdan nefret eden zihin, boslugu ilk elde ettigi düsünceyle doldurur.

Bu Küresel Mucize projesi sirasinda, her gün mucize listenizi gözden geçirmeniz istendi. Bunun nedeni, zihnin çalisma seklidir. Her gün listenizi gözden geçirdiginiz ve mucizelerinize odaklandiginiz zaman, zihninize yapacak bir seyler sunuyorsunuz ve siz eski düsünce kaliplarini degistirdiginiz zaman, zihninize sunduklariniz yaratilan vakumu doldurur. Her gün uygulama yapmak ayrica enerjinizi geçmiste olan bitenlere degil (geçmis zihnin en iyi çalistigi yerdir), ilerlemeye odaklamanizi sürdürür. Öyleyse mucize listenizi her gün görebileceginiz bir yere koyun ve zihninizi tam simdi yasaminizda tezahür eden mucizelere odaklamaya devam edin. Bugün mucize listenizi gözden geçirirken, kaç tane eski düsünceyi degistirdiginizi görün, daha pozitif olup olmadiginiza ve yasaminizda mucizelerin gerçeklesip gerçeklesmedigine bakin. Bu, düsünce kaliplarinizin degistiginin onaylanmasidir. Tebrikler, Mucize Zihin Halinize adim atiyorsunuz.

Jennifer Hoffman
Uriel Heals
__________________
<a href=http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif target=_blank><font color=#095990>http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif</font></a>
Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık!
suzzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla