Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2008, 05:36 PM   #33 (permalink)
suzzy
Moderator
Sultan Oğuz
 
suzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 523
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond repute
Standart

27 nci Gün – Neredeyse Tamamladiniz

30 Günde Mucizeler programinin sonuna yaklasiyorsunuz. Simdiye kadar nasil gitti? Tezahür eden herhangi bir mucizeniz var mi? Eger varsa mutlu musunuz? Eger yoksa vazgeçmeye hazir misiniz? Bu sizin kalibinizin parçasi mi, hayal kirikligi ve hüsran ile vazgeçmek? Hatirlayin ki çogu zaman sabir derslerimizden biridir ve hepimiz sabirla ilgili dersler aliriz. Sabirli olmak güven ve imana sahip olundugunu gösterir, öyleyse eger mucizeleriniz henüz tezahür etmediyse, sadece sabirli olun ve tezahür edeceklerine güvenin.

Yasaminizin bazi alanlarinda ilerleme gördünüz mü? Zihin halimizi, sesimizi, düsünce kaliplarimizi ve inançlarimizi degistirmek zaman alir ve uygulama gerektirir. Ve bilinçli çaba olmadan, süreç kisa vadede isleyebilir, ama bundan daha uzun islemez. Bu programin amaci, yasaminizda istediginiz seyi tezahür ettirebildiginiz ve bunun gerçeklesmesini saglamak için Evren ile birlikte çalisabildiginiz mucize zihin halini yaratmaya ve mucize üstatligina ulasmaya yardimci olmaktir. Bu, uygulama ve sabirla sizin için gerçeklesecektir.

Bugünkü mucizeler listenizi gözden geçirme sirasinda, mucizelerinizin her birine bakin ve onlarin hangilerinin gerçeklestigini görün. Bazen mucizelerin adimlar veya asamalar seklinde gerçeklestigini hatirlayin, mucizenizin bir parçasi sizin için tezahür etmis olabilir. Pozitif kalin, neredeyse bitirdiniz ve simdi vazgeçmenin zamani degil. Sonuçlara bakin, bazen sonuçlar süptil olabilir, tezahür ettirmeyi istediginiz mucizelere odaklanmis kalin.
Jennifer Hoffman
__________________
<a href=http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif target=_blank><font color=#095990>http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif</font></a>
Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık!
suzzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla