Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2008, 09:15 PM   #30 (permalink)
suzzy
Moderator
Sultan Oğuz
 
suzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 523
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond repute
Standart

24 ncü Gün – Evrensel Yasalar

Herkes Çekim Yasasina asinadir, çünkü onunla ilgili çok fazla sey yazildi. Ama bilinçli ve bilinçdisi seviyede çalistigimiz 12 Evrensel yasa oldugunu biliyor musunuz? Bu yasalar birbirimizle ve Yaraticimiz ile baglantimizi, enerji akisini yöneten titresim enerjisini, Evren’de var olan kutuplulugu (zitliklari) ve etrafimizdaki enerjinin bize nasil karsilik verdigini açiklar – bizi yönlendirmez, yönetmez veya kontrol etmez, yalnizca yapmasini istedigimiz seyi yapar.

Evrensel yasalar yarattiginiz seye karsilik veren bir sekilde mucizelerinizi tezahür ettirmek için sizinle birlikte çalisir.. Evren yargilamaz, sadece sizin enerjinize yanit verir. Mucizelerinizle tam olarak mesgul oluyor musunuz ve onlari yaratacak enerjiyle rezonansa giriyor musunuz? Sizin katiliminiz olmadan mucizeleriniz tezahür etmez, kullandiginiz enerjiyle baslayin. Düsüncelerinizi ve sözcüklerinizi izleyin, bunlar mucizelerinize ne tür enerji verdiginizi bilmenizi saglar.
Jennifer Hoffman
__________________
<a href=http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif target=_blank><font color=#095990>http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif</font></a>
Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık!
suzzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla