Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2008, 06:25 PM   #29 (permalink)
suzzy
Moderator
Sultan Oğuz
 
suzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 523
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond repute
Standart

23 ncü Gün – Mucize Zihin Hali

Mucizeler, niyetiniz ve düsünceleriniz birlikte çalistiginda gerçeklesir. Niyet, yaratici enerjiniz için arzu ettiginiz form veya sonucu olusturma sürecidir; düsünceleriniz enerjiyi ileri dogru sevk eden yakittir. Uyum içinde birlikte çalisan düsüncelerin ve niyetin kombinasyonu olmadan, mucizeler yaratma sürecinin çok zor oldugunu görürsünüz, çünkü ilerlemek istediginiz her seferinde, sanki bir seyler sizi geride tutuyormus gibi hissettirir. Veya basari noktasina tam ulastiginizda, her sey dagilir. Suçlu sizin düsüncelerinizdir – farkinda oldugunuz düsünceler degil, her gün düsündügünüz aliskanliga bagli, eski, geçmise - dayanan negatif düsüncelerdir. Çünkü, mucizeler yaratabilmenizden önce, düsüncelerinizin ve niyetinizin birlikte çalismasini saglayan bir ‘mucize zihin hali’ yaratmalisiniz ve yeni düsünce kaliplari gelistirmek için ‘beyninizi egitmelisiniz’.

Mucizeler listenizi odaklanmis niyet ile okuyun ve okurken sahip oldugunuz düsüncelerinize dikkat edin. Düsünceleriniz umut ve vaat mi dolu yoksa, özellikle mucizelerinizin sonucunu henüz görmediyseniz, süphe mi dolu? Mucizelerinizin çabasiz ve sürekli sekilde gerçeklesmesi için, düsünceleriniz ve niyetiniz birlikte çalismali. Öyleyse süphe yaratan düsünceleri saliverin ve mucize makinesinin yasaminizda akmasini devam ettirin.
Jennifer Hoffman
__________________
<a href=http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif target=_blank><font color=#095990>http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif</font></a>
Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık!
suzzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla