Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2008, 07:45 PM   #109 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart








3 Aralık: "Sen bütünün bir parçasısın ve her ruh bütünün içinde kendine ait bir role sahiptir. Bu yüzden, başkalarına toleranssız ya da eleştirel olma, tam tersi, hiçbir zaman iki kişinin aynı olamayacağını anla ve mükemmel bütünü oluşturmak için pek çok farklı parçanın gerekli olduğunu bil. Sen hiç parçalara ayrılmis bir saat gördün mü? O saati oluşturan pek çok farklı parça vardır ve sen, onlar orada gözlerinin önünde dururken, onların nasıl olup, birleşip de mükemmel bir zaman parçası meydana getirebileceğini merak edersin. Oysa saatler hakkında bilgisi olan biri, her parçayı alıp doğru yerine yerleştirir ve sen de saatin sadece yerleşmekle kalmadığını ve üstelik de zamanı doğru olarak gösterdiğini görürsün. Her küçük parça doğru yerine yerleştiğinde, kendi rolünü oynadığında, her şey kolaylıkla yolunda gider. Şimdi artık sen, neden sana durmadan yaşamın bir bütün halindeki o engin planı içinde doğru yerini bulmanı söylediğimi biliyorsun. Ve sen onu bulduğun zaman, yapabileceğinin en iyisini yapmalısın."



__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla