Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2008, 08:22 PM   #27 (permalink)
suzzy
Moderator
Sultan Oğuz
 
suzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 523
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond repute
Standart

21 nci Gün – Yapma Hali

Bize insan varliklari oldugumuz, insanin yaptiklari seyler olmadigimiz hatirlatilir ve günlük yasamimizin çogunu bir seyler yaparak geçiririz. Ama gerçekte ne yapiyoruz? Sadece mesgul müyüz, yoksa yaptigimiz seylerin bir amaci var mi? Yasamimizdaki herhangi bir gereksinimi ya da arzuyu gerçeklestiriyor mu, yoksa sadece zamanimizi yogun islerle mi dolduruyoruz? Bir an durup zamanimizi nasil geçirdigimizi, neler yaptigimizi gözden geçirirsek, zamanin çogunu odaklanilmamis yogun isle harcadigimizi görürüz. Yaratmayi istedigimiz mucizeler ile ilgili yapma halimize odaklanabilir miyiz?

Bugün, zamaninizi harcadiginiz seylerin listesini yapin. Simdi mucizeler listenize bakin. Yaptiginiz seylerin ne kadari mucizelerinizi destekliyor? Eger desteklemiyorsa, mucizelerinizi yaratmak için daha fazlasini yapmayi taahhüt edin. Yeni bir ev istiyorsaniz, yakin çevrenizdeki evlere bakiyor musunuz? Yeni bir is istiyorsaniz, sirketleri inceleyip onlara CV nizi gönderiyor musunuz? Hatirlayin, siz birlikte – yaraticisiniz ve yaptiginiz seyler enerjinizin mucizelerinizin akmaya devam etmesi için önemlidir ve bu aldiginiz rehberligi izlemeyi kapsar.
Jennifer Hoffman
__________________
<a href=http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif target=_blank><font color=#095990>http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif</font></a>
Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık!
suzzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla