Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2008, 08:21 PM   #26 (permalink)
suzzy
Moderator
Sultan Oğuz
 
suzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 523
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond repute
Standart

20 nci Gün – Olma Hali

Olmayi istediginiz kisi olmalisiniz ve sonuçlari aninda görmeseniz bile mucizelerin gerçeklestigine inanmalisiniz. Bazen bu, özellikle üstesinden gelinecek eski inançlariniz oldugunda, kendinizi ikna etmeyi gerektirir. Herhangi bir seyin yasaminizda tezahür edebilmesinden önce, onun için enerji yaratmalisiniz. Olmayi istediginiz kisi olabilir misiniz? Mucizelerinizin tezahür etmesi için beklemek zorunda degilsiniz, hatirlayin, siz onlari ister istemez mucizeler yaratilir. Yasaminizda mucizeler gerçeklestiginde olacaginiz kendine güvenen, neseli, istegini gerçeklestirmis insan olmaya bugün baslayin.

Bugün mucizeler listenizi gözden geçirirken, onlarin tezahür etmesine yardimci olmak için nasil olmalisiniz? Kendinize güvenen biri mi olmalisiniz, güvenilir biri mi, daha kuvvetli, daha etkileyici biri mi, enerjinizin nereye gittigine daha çok dikkat eden biri mi? Bugün baslayin, çünkü bu, niyeti olusturmaya ve mucizelerinize odaklanmaniza yardimci olur. Mucizeleriniz kalbinizin arzularidir ve içinizdeki olmayi beklediginiz kisiyi yansitirlar. Siz mucizelerinizsiniz ve mucizeleriniz de siz. Her zaman olmayi istediginiz kisi olun ve birakin mucize enerjisi yasaminizda aksin.
Jennifer Hoffman
__________________
<a href=http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif target=_blank><font color=#095990>http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif</font></a>
Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık!
suzzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla