Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-11-2008, 10:58 AM   #103 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart




29 Kasım: "Yaşamdaki değerlerin neler? Eğer onlar, bugün varolup yarın gidecek olan maddi değerlerse, yaşamını kafeste oradan oraya koşturan bir sincap gibi koşuşturarak geçirebilirsin. Ama eğer senin aradığın Ruhun değerleri ise, onları içinde araman ve bulman gerekiyor. Bunun için de sükunet içinde kalıp, içindeki paha biçilmez hazineleri dışarı çıkartman gerekiyor. Sen onları dışarıda bulamazsın, senin içinde yaşamda önemli olan her şey var. Senin için önemli olana göre sen özgür iradenle seçimini yapabilirsin. Kimse seni etkilemeye çalışmayacak çünkü her ruhun özgür iradesi vardır. Senin, kendi yaşamını başarıya dönüştürmen ya da onu mahvetmen sana kalmıştır. Işık orada; neden onu takip etmeyesin? Sevgi orada; neden onu kabul etmeyesin? Sen tüm kalbinle, aklınla, ruhunla ve gücünle aradığında, hiçbir şey senden saklanıp, alıkoyulmaz."

__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla