Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-11-2008, 07:39 PM   #27 (permalink)
engilizce
Teğmen

Tesekkür: 47
31 Mesajinıza toplam 120 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
engilizce is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Anket:su sesli telkinlerin etkisi diğer telkinlere göre etkisi az mı?

Ben 3 haftadır telkinleri kurallara uygun olarak dinliyorum ama olumlu ya da olumsuz bir etkisini görmedim. Açıkçası iki günde etki gören insanlara şaşırıyorum ama bir şekilde kendilerini iyi hissetmeleri güzel tabii ki. Suçluluk+ego+kilo verme+sigarayı bırak telkinlerini bazen ertleme ve zinde uyanmayı ekleyerek dinliyorum. Geceleri kısık sesler bile uyumama engel olduğu için bir süre gece dinleyip sonra vazgeçtim. Yaklaşık 6 saat kadar doğa sesi versiyonlarını dinliyorum. Genellikle aynı anda pc'den dizi izliyorum. Acaba doğa versiyonlarının etkisi mi, yoksa uykuya dalarken dinlememenin mi ya da duymamla ilgili bir sorun mu var? Çünkü bazı arkadaşlar telkinleri duyabiildiklerini söylüyorlar. Vallahi ben su ve kuş sesinden başka birşey duyamıyorum Zaten duyulmaması gerektiğini biliyorum ama duyulabilecek bir düzeydeyse ve ben duyamıyorsam kulağımda sorun mu var diye düşünüyorum.

Şu anda bir haftadır sigara içmiyorum. Sigara içerken de telkinleri dinliyordum ve sigaradan nefret etmek, canımın istemememesi, tadını beğenmemek gibi duygular yaşamadım. Hatta bıraktıktan sonra bile canım sigara içmek istedi. Yani telkinlerin etkisiyle sigarayı bıraktım diyemeyeceğim. Kilo konusu hepten vahim Yemek yeme isteğimde şimdiye kadar bir fark olmadı ama sigarayı bıraktıktab sonra iştahım arttı İşte benim durumum bu. Ama telkinlerden olumlu etkilenen çok insan olduğunu forum aracılığıyla öğreniyorum ve Atakan Bey'e bu vesileyle yaptığı bu güzel çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Sevgiler...
engilizce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla