Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-11-2008, 07:55 PM   #98 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady





24 Kasım: " 'Onları meyvelerinden tanıyacaksınız,' Onlar Beni sevenler mi yoksa Bana karşı olanlar mı, ışıktan mı yoksa karanlıktan mı? Gözlerini aç, böylece hiç şüphe duymadan, emin bir şekilde bileceksin. İçine dön ve kalbin sana söyleyecektir. Kendin takdir et ve dışarıdan gelen hiçbir şeye kulak verme; çünkü eğer dışarıdan gelen söylentileri ve fısıldaşmaları dinlersen, kendini, neyin gerçek olup neyin olmadığını artık bilemediğin bir tereddüt ve şüphe karmaşası içinde bulur ve yolunu kaybedersin. Her ruh yolunu kendi içinde bulabilir, ancak bunun için, kendi içine dönmek için zaman ayırması ve kendi içine dönmesi gerekmektedir. Herkes kendi düşünüş tarzını yaşamak ve kendi yolunu bulmak zorundadır. Oysa pek çok ruh bunun için oldukça tembeldir. Başkalarının ne dediğini dinlemek ve onların dediklerini kabul etmek onlara çok daha kolay gelir. Sükunet içinde ol ve gerçeği bulacaksın; ve bu gerçektir, seni özgür bırakacak olan."


__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla