Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2008, 07:29 PM   #84 (permalink)
Sezennl
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 473
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Site Sahibinin Hikayesi

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
Atakan by insallah daha iyi olursun, allah iyi olmani bozmasin daimi yapsin. tabiki toplantiniza katilirim ama nerde bu toplanti bilmiyorum ben. vede 2100de nerde olrum bilmem sanirim kemiklerimde kalmaz:PPP telkinleri dinliyorum once allahin izniylen vede snein telkinlerinle iyi olacagiz.
3gunluk dunyada neden mutlu olmadaigimizda ben bilmiyorum zaten.


valla ben korktum senden sen biliyorsun birseyde bana soylemiyorsun, baska gezegen ve bizler vay be evet evet sen birseyler gordun biliyorsun ve oylece yazdin.....

atakan ben bir ruya gordum dun, evimiz ariyolarmis buranin polisleri ve iki gun kizmin odasini ariyolar ve benim odama daha girmemislr benim odamda kendi altinlarim var ve paralarim. aklima geliyor hemen bir sabah kalkip o altinlari yatak altinda aliyorum ve baska ceyrek ve buyuk altinlar daha var onalrinda yerinide aneme soruyorum onlarida alip kiza veriyorum ne yaparsan yap istersen bunalri at istersen birne ver diyorum. cuniki arayanlarda zaten para ariyolarmis altin felan degerli seyler bulurlarsa bana ceza gelecekmis aylik aldigim icin. burda holandada paran varsa ilk once onu yiyceksin sonra aylik soracaksin oyle bir kanun var. yani ben uyandim dusunmeye basladim anem turkiyede ama ruyamda ne isi vardi. valla ruya yorumundan anlarmisin bilmiyorum ben bu gezegeni cozmedim inslalah dedigin tarihteki gezegeni cozebilirim. amin insallah
Site üyeleri olarak buluşacağız.Henüz mekan belli değil.Bakalım belki başka bir gezegende oturur hep beraber çay kahve içeriz.
O zaman inanmıyordum ancak demek ki olabiliyormuş dersiniz :)

__________________
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla