Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2008, 03:17 PM   #59 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Site Sahibinin Hikayesi

Bir üyemiz Atakan bey sizde mi siteyi kapatmayı düşünüyorsunuz öyle bir şeyi aklınızdan bile geçirmeyin demiş..

Aslında şu duruma bakıldığında uzun süreli bir iş deneyimim bitirdiğim 2 üniversite ve yabancı dilim var.Özgüvenim gayet yerinde..
Bununla birlikte gerek benim tanıdıklarım gerekse Abim'in işi gereği çok firmayı tanıması nedeniyle iş bulma konusunda hiç bir sıkıntım olmaz.Her zaman ki gibi bağımlılıklarım yok.Bu site olmasa da yaşamımı gayet güzel hatta daha iyi devam ettirebilirim.
Ancak böyle bir düşünce yani siteyi kapatma düşüncesi aklımdan bile geçmedi.Nedense çok zor küsen yada eleştirilerden etkilenen bir yapım var.Bundan 3-4 sene önce olsaydı durum çok farklı olurdu..
Ne olursa olsun bu site senelerce devam etmeli.

Birde böyle 3-5 senelik siteleri sırf tartışmalar oldu diye kapatanları hep eleştirmişimdir.Çocuk gibi insanlar değer mi siteyi kapatmaya diye?


Bu sanıyorum suçluluk duygusu ile ilgili bir şey.Kişi bu duyguyu içinde barındırdığında başkalarını suçlamaktan haz duyuyor.Bu tür site sahipleri siteyi kapatarak bir süre haz yaşıyorlar bakın beni kırdınız suçlusunuz diye..Kartopu gibi büyüyor bu duygu insanlar birbirlerini üzüyorlar..


Sonra konular açılıyor site kapatılmasın diye...Bir süre haz duygusu yaşandıktan sonra karar veriliyor sözden enerji toplanıyor devam edelim diye..Böyle şeylere çok şahit oldum ve hiç haz etmem böyle davranan sürekli site kapanacak şöyle olacak diyip onay arayanlardan...

Belki de onların yaptığı doğrudur bilemiyorum belki öyle daha çok kıymeti biliniyordur bazı şeylerin..Bazen öyle hassasiyettten uzak kaba saba yazılar olabiliyor ki...

Yine de bir şeylerin kıymetinin bilinmesi için bunlar yapılmamalı bazı şeyler sık sık insanların gözünün içine sokulmamalı..
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla