Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2008, 09:06 AM   #4 (permalink)
yakamoz
Yüzbaşı
 
yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Bulunduğu yer: Eskişehir
Mesajlar: 583
Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold
Standart Ynt: Yakamozun Günlüğü

Teşekkür ederim Shamanic güzel sözlerin ve desteğin için

Ben hızlı koşamıyorum yada ne bileyim hızlı yürümelere ayak uyduramıyorum belki de. Yeni bir konuya yeni bir başlangıca atılmak düşündürüyor beni, ruhumu bekliyorum hazır olmak eyleme geçmek için.

Dün bu sitede 2 yılım doldu. Bu geçen sürede kendimce koştuğumda oldu, yürüdüğümde, durup beklediğimde. Site de bilgi paylaşımının harici iletişim ve algılamayla ilgili bazı sorunlarımda oldu, gerek kendi iletişimimde gerekse diğer arkadaşların aralarında çıkan sorunlarda. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyip yermiş. Her gün yeni bir ders alarak küçük adımlarla ilerliyorum.

Her ne kadar aktif olmasamda/olamasamda, mümkün olduğunca herbirinizin yazılarını okuyor sevincinizle seviniyor üzüntünüzle üzülüyorum. Bazen kahkahalar atıyorum bazende ağlıyorum. Her biriniz hayatımın bir parçası ve öğretmenisiniz.

Hepinizi çok seviyorum.
__________________
TANRIM, BANA DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET,DEĞİŞTİREMİYECEKLERİMİ KABUL İÇİN SABIR VE İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRMAK İÇİNDE AKIL İHSAN EYLE...

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla