Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2008, 11:07 AM   #2 (permalink)
yakamoz
Yüzbaşı
 
yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Bulunduğu yer: Eskişehir
Mesajlar: 583
Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold
Standart Ynt: Yakamozun Günlüğü

Dün akupunktur seansına gitmeden önce yoga-meditasyon kursuna kayıt oldum. İlk dersim çok keyifli geçti. Güneşe selamı öğrendik. Kurs başlayalı 3 hafta olmuş ama bir şekilde arayı kapatacağımdan eminim.

Kurstan çıkınca Kitapçıya gittim ve Adil Mavişin Son Sigaram kitabını aldım. Şimdi Münir Arıkan'ın Nitelikli İnsan kitabını okuyorum onu bitirince Son Sigaram' başlayacağım.

Kitabımı aldıktan sonra biraz daha zamanım olduğunu gördüm ve adalarda şirin bir cafeye girdim. İçi dışından daha güzeldi , küçük samimi insanın içini ısıtan bir yer. Bir süre yağan yağmuru gelen geçenleri izledim çayımı yudumlarken kitabıma şöyle bir göz gezdirdim birde içimi gözlemledim henüz hazır değil sanırım... bakalım başlayınca ne olacak?

Daha sonra akupunktura gittim, seans odasında iğnelerimi yerleştirdiler müziği açtılar ve ışığı kapattılar. 45 dk. kendimi bıraktım hayallerime... Sahip olduğum herşeye şükür ettim... Ve 45 dk sonra güne sanki yeni başlıyormuşum gibi hissettim.

Akşam evde akupunkturistimin verdiği rahatlama meditasyonumu yaptım, haplarımı (boncuk gibiler ve tütsü gibi kokuyorlar) aldım ve doğru yatağa. mp3 ümü açtım telkimn müziklerimle uyuya kalmışım.

Çok güzel doyurucu bir gün ve gece geçirdim.

Bu gün öğleden sonra seansım var. Bakalım bu gün ne gibi güzellikler yaşayacağım?




__________________
TANRIM, BANA DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET,DEĞİŞTİREMİYECEKLERİMİ KABUL İÇİN SABIR VE İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRMAK İÇİNDE AKIL İHSAN EYLE...

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla