Ynt: Mustang'in Rüzgarı merhabalar...
ilk defa bukadar samımı olacağım sizlere...
hayal ablada serpil ablada annem yaşında , ve aslıdan pek çoğumuzunda...
o yüzden bu akşam aflarına sığınarak hayal anne demek istiyorum...
hayal annem , serpil annem.. erkek ve kız kardeşlerim..
iş yerinde yazma imkanın olamdığı için bi msj kaçırmışım...ama biliyorum o ne ve içeri ne idi ise , aslında çokta onemli değil . çünkü önemli olan tek şey var üzülen insanalr.. satırlar elbet önemlidir , kalemler kılıçdan keskindir.... ama suan o satırlar değil akan yaşlar önemlididir... giden anneler , sarılamaycak olan yavrular kuzular ve onların gülüşünü mahrum bıraktığım kardeşelrim önemlidir...bukadar sıkıntı çekerek burada yol kat etmiş , sizlere bizlere kol kanat germiş annemi , annelerimi üzmem mumkünmü.. yuvadan gitmerline sebeb olmam mümkünmü.. onarl bu yasa kadar zaten sıkıntı çekmiş ...burada huzur ile sarılacağı yavrular bulmuşken koparmam mümkünmü.. atakan bey çok büyük , çok yol katetmiş bir insanmış ki bizim uyeliğimizi silmemiş...
evet yol kat etmedim , çok gerideyim.. kendi anneme zarar verdiğim gibi buradaki ailemde zarar verdim...editorlere tek tek yalvarıyorum akşamdan beri..
evet ben sorun yaratan bir tipim... hep kaçan , dağıtan.. bunları onalr hak etmedi..
akşamdan beri yalvarıyorum çünkü silin artık beni...annemi tutun... göndermeyin... |