Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2008, 11:57 PM   #7 (permalink)
isobel
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 146
Tesekkür: 12
80 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isobel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: 30 Günde Günlük Mucizeler

6'ncı Gün Gecmisi Hizalamak
Gecmisimiz, bu ana kadar yasamimizda gerceklesmis olan her seyi kapsar. Bir dakika once gecmistir. Gecmis deneyimlerimiz su andaki eylemlerimizin temelini olusturur, insan zihni bu sekilde isler. Hayal kirikliklari, mutsuzluk veya yolumuzda blokajlar deneyimledigimiz zaman, 'bunu bir daha yapmayacagimizi' hatirlatan bilincsiz hatirlaticilar olustururuz. Ileri dogru gidebilecegimiz bir durumun ortaya ciktigi her seferinde, gecmisin anilari bu secimin ne kadar guvensiz oldugunu ve nasil basaramayacagimizi bize hatirlatmak icin hucum eder.

Gecmisi, belirli bir zihin yapisiyla elde ettigimiz sonuclarin hatirlaticisi olarak kullanabiliriz. Ornegin, belli turde bir romantik partner secmek kirik bir kalple sonuclanir. Oyleyse farkli bir sekilde secmek icin zihin yapimizi degistirebiliriz veya kalbimizin kirilmamasi icin iliskilerden tamamiyla uzak kalmak icin gecmis deneyimimizi kullanabiliriz. Zihin yapimizi degistirmek gecmisi degistirmez, ama farkli sonuclar yaratan farkli secimler yapmamizi saglar.
Bugun, mucizeler listenize bakin ve mucizelerinizin her bir icin, gecmisinizin bir blokaj yaratip yaratmadigina bakin, bu blokaj suphe, korku veya o surece guven eksikligi olabilir. Zihin yapinizi degistirdiginizi hatirlatin, bu sizin icin sonucu degistirir. Mucizeleriniz, gecmiste ne olduguna bakmaksizin su andaki yeni zihin yapinizdan yaratilacaktir.
__________________
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... <br />Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... <br />Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... <br />Çünkü kimin kimi yiyeceğine... <br />&quot;suyun akışı&quot; karar verir!
isobel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla