Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2008, 07:56 PM   #77 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady





14 Kasım: "Sana kaç kez, yapılması gerekenlerin yapılabilmesi için, sana özgür olarak ihtiyacım olduğunu söyledim? Ne zaman bırakmayı, gitmesine izin vermeyi ve özgürleşmeyi öğreneceksin? Bırakmaya istekli olana dek özgürlüğün anlamını öğrenemeyeceksin. Yapabileceğine güven ve mücadele gerektiren o ilk adimlari at. Bunu yalnız sen yapabilirsin, senin için senden başka kimse yapamaz. Köşeyi dönünce karşına çıkacak olandan mı korkuyorsun? Geleceğin getireceklerinden mi korkuyorsun? İnancın ve güvenin nerede? Tam olarak, ihtişamlı bir şekilde, dolu dolu, şimdide yaşamayı öğrenmene ve geleceğinle Benim ilgilenmeme ne dersin? Sen her şeyi kaybetme korkunu, sahip olduklarına yapışmayı bir kenara bıraktığında ve özgürleştiğinde senin için hazırladığım harika şeyler seni bekliyor olacak. Sahip olduğundan çok çok daha muhteşemini kazanmak için her şeyi kaybetmeye istekli ol. Her şey Benim ellerimdedir ve hepsi en iyi olandır."

__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla