Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-2008, 12:47 AM   #108 (permalink)
heal
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 229
Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heal will become famous soon enoughheal will become famous soon enough
Standart Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar

nette bir yığın sitede hangi çakralarınız kapalı hangisi açık diye bir yığın saçmalık var...taç çakranız( başınızın üzeri) ile kök çakranız( genital bölge ve makat arası) arasında omurganız boyunca akan ve bizlerin orta kanal dediğimiz kanaldan güçlü bir enerji akışı vardır..çakralarımız bu kanal üzerinde sıralanmıştır ve enrjilerini bu kanaldan alırlar...eğer bu kanal boyunca herhangi bir öakramız kapalıysa...tüm enerji akışı mommok demektir ve biz yaşamıyoruz..öyleyse..yıllarca yaptığım şifacılıkta, görerek veya hissederek edindiğim deneyimlere göre..çakra kapanması diye bir şey söz konusu değil..dengesizliği sözkonusu..ayrıca bir yada iki çakra üzerine yoğunlaşmak..çakra dengesini sağlamıyor..çakra dengesini sağlamak için yapmanız gereken mediler ve çalışmalar var..sitede onları bulup çalışın ve zinhar tek bir çakraya veya 2 çakraya odaklanmayın..her zaman hepsiyle birden ilgilenin saygılı sevgiler
öncelikle bu sorular icin yanlis sayfami emin degilim ama yeri gelmisken uzun zamandir kafamda olan biseyi dile getirmeden duramadim:

ya simdi cok tembelsiniz deme hayal abla nolur. bu cakra ve deap peat olaylarini kesinlikle uygulama karari aldim. iki sorun var. 1. si senin de dedigin gibi cakralarla ilgili okadar cok bilgi var ki kafam allak bullak oldu. konu zaten cok kafa karistirdigi icin uygulama kismi da bir okadar zor oluyor bu da 2. sorun. cakralar icin bir meditasyonun en iyisi oldugunu düsünürken bu sayfaya ulastim. simdi indirdim ve henüz denemedim. ama telkinler benzeri bisey bu imgeleme vs yok. ama senin hazirladigin 2 mediyi de cok uzun zamandir uyguluyorum ve faydasini da cok gördüm. burdaki en fazla tecrübeye sahip kisiler arasinda olduguna göre cekim yasasini icin hazirladigin medi ile ayni mantikta bir medi yapilamaz mi cakralar icin. ve ayrica deap peat e gelince sanirim onu anlamam icin önce eft yi cözmek gerek. yanlis mi düsünüyorum bilemedim.

haddimi astiysam cok özür dilerim
__________________
Kardesim sen düsünceden ibaretsin
Geriye kalan et ve kemiksin
Gül düsünürsün gülüstan olursun
Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA

hayat ve algi arasindaki saat farki
heal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla