Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2007, 02:28 PM   #24 (permalink)
meltemturk
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 3
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meltemturk is an unknown quantity at this point
Standart Kendine Güven

Özellikle tempo tutma ve dik durma ihtiyacı kendine güven klasik müzik telkininde oluyor bunu farkettim, en azından benim için böyle. Onu dinlemek daha çok hoşuma gidiyor sanki. wave
Dik durma ile aşırı bir problemim yoktu ama yerdeki taşları sayar gibi yürürdüm orası kesin. Artık bir şey beni dürtüyor yerlere baksamda hala azıcık, kafamı kaldırma ve gökyüzüne bakmak istiyorum sürekli.
Hızlı yürümenin de etkisi oluyor ben sıkıntılı olduğumda hızlı yürürdüm ve biraz rahatladığımı hissederdim, iyi analiz yapınca anlıyorki insan eğik durarak hızlı yürümek pek mümkün değil.
Dik yürümenin hayata çok etkisi var. Zaten beden değiştirmeye başlayınca da kendini, insanın içide pes ediyor ve inat etmeyi kesip ona uymaya çalışıyor. Üstelik içimiz daha kuvvetli ve etkili o düzelince ne olursa olsun eğilmiyor ne başınız nede bedeniniz.
Nasıl ama süper bir uyum var. Etkileşim çok önemli hayatta sonuçta kontrol edilemiyor fazla, ama çok iyi etkileri oluyor. Bu telkinlerde etkileşimli sanırım ben öyle hissediyorum, bütün haldeler gibi biri eksik olmasın istiyor içim


__________________
Meltem
meltemturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla