Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2008, 04:57 AM   #2 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator
 
yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: BALKON BAHÇECİLİĞİ


Ablacığım,tebrik ederim seni..Çok yerinde bir karar.Bir ara ben de heveslendiydim bahçemde ama, sağım solum bina oldu, güneş o kadar az düşüyor ki, olmadı maalesef.Annem de bu bahçe işlerine çok meraklıdır. Domatesi ,biberi, fasulyesi kabağı,her sene bol bol yetiştirir. Beni de unutmaz sağolsun..Bu yaz onunla birlikte ben de uğraştım bu işlerle. İnsanı çok dinlendiriyor,eliyle emek verdiğinin tadı da bir başka oluyor..Eee su bol tabii,hava temiz,ormanların ortasında bir köy.. Bu arada annem Bolu'da.. Oraların havası suyu bir başkadır.Yetişenler de ona göre oluyor..
Demek bu işlerden dolayı göremedik seni forumda..Shamanic bir, sen iki ablacığım..Gittiniz mi dönmek bilmiyorsunuz. Bayağı bir özletiyorsunuz kendinizi..
Kompost işi de gerçekten bitkileri fışkırtıyor.özellikle çay artıkları. Evdeki çiçeklerime yumurta kabuklarını ezip koyuyorum ben . O da çok faydalı, ayrıca böceklenmeye karşı da etkili.Bahçede de işe yarar,ayrıca kokmazda..
Bahçe sulama işini de benim aldığım duyuma göre, akşam yapmak daha faydalıymış. sabah gün doğmadan yapılsa da kısa bir süre sonra güneş doğacağından, akşamki kadar etkili olmuyormuş..yine de araştırmakta fayda var, bunlar duyduklarım.
farklı bilgiler edinirsem paylaşırım burada.. sana kolay gelsin,artık İzmir'e yolumuz düşerse, bahçende ağırlarsın bizi.
Öpüyorum seni,bol ürünler..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla