Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2022, 03:51 PM   #1 (permalink)
bslfashion
 
Üyelik tarihi: Aug 2022
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bslfashion is an unknown quantity at this point
Standart Elbise Modelleri | BSL

Türkiye'nin En Şık Kadın Elbise Modelleri

Elbise modelleri kadın dolaplarının yıldızı, vazgeçilmez bir parçasıdır. Her güne her mevsime ve her mekâna uygun elbise modelleri arasından sana uygun olanı seç şıklığa kolayca sahip ol. Konforun ön planda tutulduğu BSL elbiseleri ile sürpriz davetlere hazırlıklı olabilirsiniz. Parti elbiseleri, özel geceler ve abiye elbise olarak kullanabileceğiniz birbirinden özel parçaları içerisinde bulunduran Elbise Koleksiyonu her gün güncellenerek size özel modelleri içerisinde barındırıyor. Hırkalarla, ceketlerle kombinleyebileceğiniz günlük elbise modelleri, midi boy, mini elbise, uzun ve maksi boy olarak size en çok yakışacak elbise boyunu tercih etmeniz için çeşitli seçenekler sunulmaktadır. BSL elbise koleksiyonu ile V Yaka elbiseler, degaje yaka elbise modelleri, dik yaka elbiseler, yırtmaçlı elbise modelleri , payetli elbise, sırt dekolteli elbise modelleri, elbise koleksiyonun vazgeçilmez seçenekleridir. 2022 Sezonunun en şık elbise modellerini Elbise kategorisinde tek tıkla bulabilirsiniz.
https://cdn2.sorsware.com/bsl/Conten..._1_enbuyuk.jpg

Abiye Elbiseler

Romantizmi cazibeyle birleştiren tasarımlar. BSL derin yakaları, cesur sırt dekoltelerini, zamansız tasarımı ve gösterişli kumaşları bir araya getirerek abiye elbise anlayışını sezon trendleriyle ustaca birleştiriyor. Size en uygun abiye elbiseleri bulmak için koleksiyonumuza mutlaka göz atın. Modellerimiz arasında abiye elbisenizi seçerken gecenin yıldızı olacağınızı kabullenseniz iyi olur :) Tüm davet ve etkinliklere uygun abiye elbise için BSL Abiye Elbise Koleksiyonunu keşfet! Özgün tasarımlarla dikkat çekin.

Tek Omuz Elbiseler

Özel günleriniz için BSL Koleksiyonlarını tek tek incelemeye davetlisiniz! Bu sezon özellikle öne çıkan tek omuz elbiselerimiz… Dinamik bir görüntü için harika tasarımlar, dikkatleri omuzlarınıza çekin ve yakanın asimetrik görünümünden dolayı aksesuar derdinden kurtulun. Özellikle ilk görünümde yüzünüze en yakın detay elbiselerin kol ve yaka kısmıdır, tek omuz elbise ile makyajınız ve saçınız daha havalı görünecek yani tek omuz elbise modellerimizle her bakışta etkileyici bir görünüm elde edebilirsiniz.

Mezuniyet Elbiseleri

Hayatımızın en önemli, en heyecanlı dönemlerinden biri mezuniyetlerimiz. Ne giyeceğim, ne renk olmalı, rahat mı, uzun mu, kısa mı, tüm sorularınızın cevabı mezuniyet elbiseleri koleksiyonumuzda. Her ten rengine uygun geniş renk kartelamızla ve istediğiniz ya da size fikir olacak onlarca modelimiz senin için sergilendi! Balo elbisesi sizi hatırlayacakları son görüntünüzün en önemli parçası. Bu yüzden özenle seçtiğinize eminiz.

Beyaz Elbise

Yaz aylarında ve özel, romantik, güneşli günlerde en çok tercih edilen sadeliğin temsilcisi beyaz… Saten beyaz elbiseler, fisto beyaz elbiseler, keten beyaz elbiseler, mini, midi, maxi boyda beyaz elbiseler yani anlayacağınız tüm zamanlar ve etkinlikler için uygun beyaz elbiseleri senin için tasarladık. Özellikle nikah elbisesi ya da beyaz konseptli partilerde kullanabileceğiniz çok şık beyaz elbise arıyorsanız doğru adrestesiniz!

Siyah Elbise

Vazgeçilmez kıyafetimiz siyah elbiseler, tam anlamıyla kurtarıcı. Ani bir davet mi aldınız? Gözlerimiz hemen bir siyah elbise arar biz de bunun için dolabınızın demirbaşı olacak her giydiğinizde yeni almış gibi hissedip, kombinleyeceğiniz, enerjisini ve zamanını asla kaybetmeyen siyah elbiseler tasarladık. Siyah saten elbiselerimiz, siyah mini elbiselerimiz, siyah uzun elbiselerimiz sizin yeni vazgeçilmezleriniz olmak için hazır! BSL’yi takip edip sürekli güncellenen siyah elbiselerle dolabındaki vazgeçilmezler köşesini büyütmeye hazır ol.

Saten Elbise

Saten, özel günlerimizin kurtarıcı kumaşı. Hem çok zarif hem de çok iddialı olmak istediğiniz zamanlarda gönül rahatlığıyla saten elbise tercih edebilirsiniz. Uzun saten elbise, mini saten elbise, midi saten elbise, askılı saten elbise, kısa kollu, uzun kollu gibi yüzlerce seçeneğin bir arada olduğu saten elbise koleksiyonumuzu mutlaka inceleyin. Özel günlerinizi sizin için tasarlayan BSL, saten elbiseleriyle en keyifli anlarınızda ışıltınıza ışıltı katmak için, parıldayan satenleriyle günün keyfini çıkarman için hazır!

Yazlık Elbise

Yaz aylarının vazgeçilmezi de şüphesiz yazlık elbiseler. Çiçekli elbiseler, mini elbiseler, uzun elbiseler. Ferah dokuları, göz alıcı detayları, konforlu tasarımlarıyla yaz aylarının her gününü farklı bir elbiseyle geçirebileceğiniz kadar fazla seçeneğin içinde kendinizi kaybetmeye hazır olun! Giy çık rahatlığına alışmış herkes bilir ki yazın elbiseden iyisi yoktur. Elbisede de BSL’den iyisi :) topuklu sandaletlerle ya da topuksuz terliklerle hatta tatilinizin en huzurlu anı beyaz kum üzerinde çıplak ayakla yapacağınız yürüyüşlerde her ana uygun. Yaz aylarının nadir rastlanan esintilerini nefes alan dokularımızla her an hissetmek için sitemizi ziyaret edin.

Kırmızı Elbise

Beyaz ve siyah kadar klasikleşmiş kırmızı elbiseler. Romantik randevularda elimizin ilk gittiği renk olan kırmızı elbiseler sadece gece etkinlikleri için değil yazın da favorisi. Tüm cilt renklerine uyacak kırmızı tonlamamıza bayılacaksınız. Her yeni yılın başlangıcında bu renkleyiz çünkü bu renk yıl boyunca yaşayacağımız tüm güzel duyguları taşıyor. Romantik, enerjik, duygusal, canlı, özel ve dahası… Kırmızı Elbise koleksiyonumuzda kendi kırmızı tonunu ve istediğin hissi bulacaksın!

Gece Elbisesi

Gece Elbisesi koleksiyonumuzda sizin için en çok tercih edilen modellerimizi bir araya getirdik. Senin için önemli olduğunu düşündüğümüz “o” gece için ideal elbiseyi bulacağına eminiz. Etkinliğine en uygun gece elbisesini bulmak çok zordur biliyoruz. Özenle hazırlandığın her gecede yanında olmak için çok heyecanlıyız. Mini saten elbiseler, cut-out detaylı midi elbiseler ve daha fazlası… Gecenin en iyisi olmak istiyorsan bsl.com.tr’yi ziyaret etmeyi unutma!

Mini Elbise

Her genç kızın ve kadının çok severek giydiği parçalardan birisi ise mini elbiselerdir. Mini elbiseler hemen hemen her türlü ortamda tercih edilebilen bir kıyafettir. Bir mini elbise ile dışarı çıkabilir, alışverişe gidebilirken, aynı zamanda özel bir davete katılıp düğüne de gidebilirsiniz. Farklı kombine edildiğinde her yere uyum sağlayabilen bu elbiseler kadınların gözdesi haline gelmiştir. Genelde mini elbiseleri fiziği ince hanımlar tercih etse de her türlü vücut tipine uygun mini elbiseler bulunmaktadır. Mini elbiseler genel olarak bahar ve yaz aylarında tercih edilen elbiselerdir. Fakat deri bir ceket ve külotlu çorap ile soğuk havalarda da kolaylıkla giyilebilir.

Uzun Elbise

Çoğu kadın hoş ve güzel görünmek ister. Dış görünüşüne önem veren herkes giydiği kıyafetleri özenle seçmektedir. Kadınlar ise erkeklere göre bu konuda daha da dikkat etmektedir. Özellikle de kadınların gözdesi olan elbiseler, hemen hemen her mevsimde sıklıkla tercih edilen kıyafetlerden birisidir. İster kısa ister de uzun olarak tercih edilen bu elbiseler, farklı kombine edildiklerinde her ortama ayak uydurabilen muhteşem parçalardır. Elbiseler kendi türlerine göre kumaş, tasarım, renk, desen gibi pek çok seçeneklere göre ayrılmaktadır. Son zamanlarda ise oldukça trend hale gelen uzun elbise modelleri, kadınların gözdesi olan türlerden birisidir. Uzun elbiseler ile pek çok parçayı kombine ederek her yere uygun giyinmek mümkündür.

Çiçekli Elbise

Şık tasarımlarıyla tüm gözlerin üzerinizde olmasını sağlayacak çiçekli elbise modelleri günlük giyimde casual görünmeyi seçenlerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kendinize en iyi duruşu seçmek için yapmanız gereken bsl.com.tr’ye girip tarzınızı yansıtan abiye elbise seçmek ve kendinizi baştan yaratmak. Yılın her mevsimi kullanabileceğiniz bu kıyafetler, zarafetinize zarafet katarken tüm gözlerin üzerinde olmasını sağlayacak.

Günlük Elbise

Dolabınızı her açtığınızda giyecek kıyafetiniz yokmuş gibi hissediyorsanız. Günlük elbiseler sizi bu durumdan kurtaracak. Tek parça kolaylığına alışmanın rahatlığı başkadır! Giy ve çık zamanın bu kadar değerli olduğu dönemde bizim için bir mucize olan günlük elbiseler, BSL de konforlu tasarımları ve ferah dokularıyla sizleri bekliyor. BSL günlük elbise koleksiyonuna göz atmayı unutma!

Midi Elbise

Elbise giymeyi seven her kadının dolabında olması gereken parçalardan birisi de midi elbiselerdir. Midi elbise modelleri her sene olduğu gibi bu sezonda modasını korumaya devam ediyor. Dört mevsimde giyilmeye uygun olan bu elbiseler ile hemen hemen her ortama girmek mümkündür. Güzel kombine edilmiş bir mini elbiseyle davete, düğüne, bir yemeğe, alışverişe ya da iş yerinize gidebilirsiniz. Bu elbiseler kombinlediği çanta, ayakkabı ve takılara göre farklı ortamlara uyum sağlayabilen parçalardır. Gidilecek yere göre elbiseyi topuklu ayakkabı ya da sandalet ile birleştirebilirsiniz. Yağmurlu bir günde üzerinize alacağınız deri ceket ve kısa bir bot ile elbisenizi tamamlayabilirsiniz.

Plaj Elbiseleri

BSL Plaj Stili koleksiyonunda sizin için en havalı tatili tasarladık. Kimonolardan oversize keten gömleklere, tote çantalardan plaj elbiselerine her şey hazır. Nefes alan kumaşlarımızla güneşin kavurucu sıcağında bile esintiyi hissedeceğiniz tasarımlarla plaj elbiseleri koleksiyonunu alışveriş için hazır! Cut-out detaylar, floral desenler, mini boylar, geniş kesimler ve pamuk kumaşlar hepsi bsl.com.tr’de.

Mavi Elbise

Kıyafetlerimizde klasikleşmiş renklerden biri kesinlikle mavi. Her ten rengine uymasıyla bilinen maviyi tüm tonlarıyla çalıştığımız onlarca tasarım için sitemizi ziyaret etmeyi unutma. Mavi elbiseler koleksiyonu baby shower anneleri için de en çok tercih edilen kategori konseptleriniz de ve özel günlerinizde sizinle olduğumuz için çok mutluyuz.

Askılı Elbise

Herkesin vazgeçilmezi olan askılı elbiseler BSL farkıyla yeni vazgeçilmezlerini bulman için mağazalarımızda yerini aldı. Özel gecelerde daha çok tercih edildiği düşünülse de rahat olmak istediğimiz yaz günlerinde de askılı elbise ilk tercihimiz oluyor. Dilediğin renk ve dokuda bulabileceğin çok çeşitli askılı elbise koleksiyonumuzu keşfet!

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bslfashion isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla