Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-04-2018, 05:09 AM   #128 (permalink)
meryem_ss
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 6
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meryem_ss is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir?

Merhabalar,
Buraya üye olmamdan bu yana 8 yıl geçmiş ve ben kendimi tekrar burda bulmuşum...
Forumda gezinirken gözüm bir mesaja takıldı; bu üyenin iç dünyası ne kadar bana benziyor diye hayret ediyorum..Bir de bakmışım meryem_ss, benim 8 yıl önceki üyelik nickim...çok ilginç insanın yıllar sonra kendini okuması..
Amma gelin görün ki 8 yıl önce kaldığım yerden tek bir adım bile ileri gitmemişim, burası üzücü.
8 yıl önce sorduğum birkaç soruma - toplam 4 mesajım varmış - site yöneticilerinden ya da tecrübeli üyelerden cevap alamamışım gördüğüm kadarıyla..
Soru ve sorunlarım yine aynı. O zaman da 2 hafta dibleyim hiçbir sonuç alamamışım, şimdi de dinleyeli 2 hafta oluyor ama ben değişiklik hissetmiyorum. Tekrar yeni bir tesadüfle, aynı sorunlarla boğuşurken kendimi kürkçü dükkanında buldum :) bana yardım eli uzatan olacak mı?




8 YIL ÖNCEKİ MESAJIM


Alıntı:
meryem_ss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim, farkli bir bolume yazdigim yaziyi buraya da copy paste yapiyorum:
merhabalar atakan bey ve diger arkadaslar,
daha anlasilir ve net olmak icin ulasmak istedigim hedef uzerinde biraz durmakta fayda goruyorum; disardan bakildiginda sogukkanli, kendine guvenen, kendini iyi ifade edebilen ve diger insanlara yardim edebilecek olgunlukta olan bir insan profili ciziyorum, yani cevremdeki kisilerin hakkimdaki intibalari bu. ama ben kendi ic dunyamda gorundugum gibi saglam bir kisi degilim. gel gitleri olan, olaylara duygusal tepkiler veren, heyecanini kontrol edememekten dolayi ruhunda aci hisseden, kisiligine saldiri riski hissettiginde kalbi carpan ve yuzu kizarabilen, yaptigi hatalardan dolayi kendini cok zor affeden her ne kadar ortami idare edecek kapasite ve bilgiye sahip gorulsem de (ve bir bakima boyle olsam da) kendimde bu gucu hissetmedigim icin kalabalik ortamlardan kacip kurtulusu yalnizlikta arayan zayif biriyim.
amacim; ic huzuru ve dengeyi yakalamak, duygularimi kontrol altina alip kendi kendime hukmedebilmek, risk karsisinda icimin dalgalanmamasi, kalbimin bu siddetle carpmamasi, yuzumun kizarmamasi, sesimin titrememesi, cevremin benden bekledigi yardimi onlara istekle sunabilmek (kendimi izole ettigimde bencil gibi algilaniyorum, cok seyi olan ama insanlarla bunu paylasmak istemeyen, onlari ciddiye almayan biri. icimdeki yetersizlik duygusunun kimse farkinda degil)
bilmiyorum kendimi ifade edebildim mi!..
iki haftadir sucluluk ve ego guclendiriciyi gunde on saatten daha uzun sureyle dinlemekteyim ama etkilerini gormuyorum. kisiligimi ve kisiligimde yapmak istedigim degisimleri eger biraz olsun anlatabildimse, fikrinizi almak istiyorum. ne yapmaliyim? ve etki gormemem normal mi,ya da ben mi farkedemiyorum, ya da bu kadar kompleks bir ic dunyasi olan birinin (cok azini aktardim) basvurmasi gereken baska yollara mi ihtiyaci var?
Atakan bey ve diger arkadaslar, hepinizin fikirlerini merak ediyorum, yazarsaniz beni cok mutlu edeceksiniz, hepinize simdiden tesekkur ediyorum. saygilar
meryem_ss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla