Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2017, 04:00 AM   #280 (permalink)
marea476
Üsteğmen
 
marea476 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2016
Mesajlar: 170
Tesekkür: 206
53 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
marea476 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sarı güneşin ışığın enerjisidir. Etkilediği ilk çakra solar pleksus çakrasıdır. Bu renk duygusal ve zihinsel neşe enerjisini arttırır, psikolojiyi olumlu anlmada etkiler. Moral bozukluğunu ortadan kaldırıp yaşama sevincini arttırır. İyimserlik duygularını çoğaltır. Sarı renk mide, bağırsak ve mesane rahatsızlığında önemli rol oynar. Sarı vücut fonksiyonları, zihin ve zekâ üzerinde çok olumlu etkisi vardır. Sarı, güneş ışığının, gençliğin, memnuniyetin, sevincin ve toplumsal iletişimin rengidir.

Kırmızı ve turuncu renkler canlılık ve dinamizmle ilgili bir renktir. Mutluluğu. başarıyı, büyümeyi temsil ederler. Kırmızı renk, fiziksel olarak; ataklığı, canlılığı ve duygusal bağlamda; bir işi sonuna kadar götüren azmi ve kararlılığı gösterir. kendinden sonraki en güçlü enerji olan turuncunun gücü ile bir araya gelen defterinizlezenginlik, başarı, refah, bolluk, bereket olumlama çalışmasını güçlü bir etki alanında yapabilirsiniz. Bu nedenle bu deferi bu niyetle kullanmanız renk terapisinden de faydalanmanızı sağlayacaktır.

Zenginlik Gücü / Mistik Olumlama Defteri ile yapabileceğiniz güçlendirici olumlama örnekleri;

Her sabah uyanır uyanmaz ve her akşam yatmadan önce niyetlerinizi şu şekilde yazın:
"Şimdi yaşamımda yeni bir başlangıç yapmaya yeni anlaşmalar yapmaya niyet ediyorum bunu veya daha iyisini kabul ediyorum."
Bitirdiğinizde de teşekkür edin veya şükredin.

Hayatın her alanında bolluğu kendime çekiyorum.
Büyük düşünüyorum. Büyük düşündükçe bolluğun hayatıma akmasına izin veriyorum.
Anne ve babamdan ve diğer akrabalarımdan edindiğim maddi problemlerden dolayı gelen ağırlıklarımı sevgiyle iade ediyorum. Çünkü herkes kendi yaşamından sorumludur, biliyorum.
Zenginliğim özgürlüğümü arttırır. Özgürlüğüm zenginliğimi arttırır.
Bolluk. Refah ve zenginlik bilincim her geçen gün gelişiyor, artıyor.
Ben zengin olmayı hak ediyorum. Her geçen gün daha çok para kazanıyorum.
Nasıl para kazanmam gerektiğini biliyorum, para kazanmaktan zevk alıyorum. Para kazanmak kolaydır.
Ben bir para mıknatısıyım! Parayı hayatıma kolaylıkla çekiyorum. Para bana doğru kolaylıkla çekiliyor.
Niyetim, parayı bollukla hayatıma getirmek ve bunu her geçen an daha çok başarıyorum. Zihnim ve bedenim bolluk bereket bilinci ile çalışıyor.
Ben değerliyim. Kazanmak, başarmak ve üretken olmak için doğdum.Evrenin tüm iyiliğine ve bolluğuna açığım. Bu bolluğu hak ediyor ve kabul ediyorum. Ben para mıknatısıyım.
Yaşamımda gerçek yerimi buldum. Sevdiğim işi yapıyorum. İnsanlığa daha fazla hizmet edebilmek için içimdeki yetenekler ortaya çıkıyor. Önüme yeni olanakların açıldığını biliyorum ve kabul ediyorum. Kendimi en yararlı şekilde ifade edebilmek için yol gösterildiğini biliyorum ve güveniyorum.
Düşlerimin ötesinde zenginleştiğimi kabul ediyorum.
Nerede çalışırsam çalışayım takdir ediliyorum ve emeğimin karşılığını bolca alıyorum. Ekonomik koşullarım her gün gelişiyor, artıyor ve çoğalıyor.Nereye dönsem olanakları görüyorum ve değerlendiriyorum.
Para bir enerji değiş tokuş sembolüdür. Enerjim her geçen gün artıyor.Kullandığım enerjiyle yaşamımda bolluk yaratıyorum.Para yaşamımda özgürce ve sürekli dolaşıyor.Gelirim gittikçe artıyor. Bolluk, zenginlik benim en doğal hakkım.
Ben zengin olmayı refah içerisinde yaşamayı hak ediyorum.
Para kazanmak konusunda her zaman çok şanslıyımdır./ aldığım her nefeste para kazanma şansım artıyor.
Ben para kazanmak konusunda çok başarılıyım / her geçen an para kazanma konusunda ki başarılarım artıyor.
Ben para kazanmak konusunda yeterliyim / her geçen an para kazanma konusundaki yeterliliğim artıyor.
Hayatta birbirimize destek vermek ve birbirimizi geliştirmek için bulunduğumuza yürekten inanıyorum. Bu inancı günlük yaşamımda davranışlarımla ifade ediyorum.
Başkalarının kazanmasından mutluluk duyuyorum. Onlar da benim gibi bolluk içinde yaşamayı hak ediyor.Başkalarının zenginleşmesini destekliyorum ve buna katkıda bulunuyorum.Hayat da beni harikulade yollarla destekliyor.
Bana gelen paranın değerini biliyorum. Bir kısmını zevkle kullanıyorum; bir kısmını daha da iyi günlerde kullanmak üzere biriktiriyorum.Bolluk evreninde sevgiyle uyumlu bir şekilde yaşıyorum ve sahip olduğum her şey için şükran duyuyorum.Evrende her şey bol ve ben bu sınırsız bolluğa açığım.
Para bana her zaman bol bol gelir ve ben paramı doğru bir şekilde harcarım.


Alternatif olarak farklı niyetleriniz ile birleştirebilirsiniz.
olumlama defteri yapıp bunları yazıcam
marea476 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla