Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2017, 05:51 PM   #123 (permalink)
marea476
Üsteğmen
 
marea476 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2016
Mesajlar: 170
Tesekkür: 206
53 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
marea476 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

Alıntı:
Turhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
10. Gün : Bugün yarın için yaşamaya son vereceğiniz gün.
Yaşayacağınız bütün tecrübe şu an yaşayacağınızdır, bu nedenle önce kendinizden memnun olarak andan mutlu olmayı öğrenmelisiniz.

Pek çok insan mutlu olmayı ileride gerçekleşecek bir arzunun gerçekleşmesine kadar erteler. İnsanlar mutlu olmayı ertelerken ".......daha iyi bir iş bulunca ", "......hayatımın aşkını bulunca", "..........sona erince", " ........yeni ev alınca" gibi cümlelerle ileriki bir tarihe ertelerler. Bu ve benzeri sayısız bahaneleri kullanarak hak ettiğimiz mutluluk ve tatmin duygusunu tatmadan yaşamımızı sürdürürüz.

Genellikle bir amaç gerçekleştiğinde hemen yeni bir amaç yaratır böylece şu anda sahip olduklarımızn tadını çıkartacağımıza, hayatımızın beklentilerimize layık bir hale gelmesini bekleyerek yaşamımızı sürdürürüz.

Elbette daha iyi bir hayat beklentisi yaşamsal derecede önemlidir. Hepimiz daha iyi bir yaşama sahip olmak için uğraşıyoruz. Ama daha iyi bir geleceği yaratmak için uğraşırken neden elimizdekilerin tadınıda çıkartmıyoruz. Sahip olduğunuz iyi şeylerin, gerçekleşmiş olan arzularınızın bir listesini yapın ve bunlara sahip olmanın tadını çıkarın.

Bunun farkına varmanın en iyi yolu tüm yaşamınızın şu anda olduğunu anlamaktır. Geçmiş yaşandı ve bitti, Yarın sadece bir hayal sadece şimdi ve şu anda varsınız. Geçmiş gelecek her ikiside beyninizin bir varsayımı soyut birer kavram. Gerçek olan sadece yaşadığınız şu an. Hayatınızı değiştirebilmeniz sadece şu anda bulunduğunuz yer ve durumun tadını çıkararak mümkün. Şu anda mutlu olamazsanız ne zaman hep mutlu olacaksınız........ devamı

Ben Para Mıknatısıyım
bu erteleme ve kosullara baglama bende cok fazla.
ayrıca parayla ilgili aileden gelen olumsuz kalıpları yokedemyorum hala..zenginlik kötü bişey gibi görülüdü ,aynı zamanda biz zengin olmayız gibi yerleşmiş inanc. öyle bi asılanmıs ki..cocuklık anıları hep zihnimde.para yok yok yok..
bu nedenle bir türlü hayatım boyunca maddi gücüm iyi olmadı..tam olur gibi oldugu zamanlarda tepetaklak olup basa döndüm..o yada bu sebepten.
marea476 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla