Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2017, 07:35 AM   #53 (permalink)
Robi
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2016
Mesajlar: 75
Tesekkür: 24
30 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Robi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Robi'nin Günlüğü

telkinleri 3 gündür dinlemiyordum bu süreçte geçen sene vefat eden dayımı gördüm araba sürüyordu ben de yan koltukta oturuyordum. dayım arabanın yan camları buğulandığı için onu siliyordu. ben "dayı önüne bak burda yola çok çocuk çıkıyor çarpmayalım" dedim. o ise hiçbir şey söylemedi. anneme rüyamı anlattığımda "seninle konuşmadıysa ruhani rüyadır. ama konuştuysa şeytanidir" dedi. rüyanın anlamına baktığımda güzel şeyler yazıyordu. eski bi tanıdığınızdan para yardımı alacaksınız ve maddi durumunuz çok iyi olacak. güzel günleriniz olacak filan yazıyor. ben çok mutlu oldum bunun üzerine

sonra bu gece tekrar telkin dinleyim dedim ego+ suçluluk+ kendine güveni liste yaptım ama bi kere dinleyip uyumuşum gece açmadım. rüyamda 5 ay önce kaybettiğimiz büyükbabamı gördüm. aramız amcalarımla iyi değildi. büyükbabam hastanede yatıyordu onun yanında hep babam kaldı diğer amcamgil hiç kalmadı ama büyükbabam hep onları sevdi. hani iyiler hiç sevilmez ya nasılsa onlar çantada keklik! neyse ölmeden bir hafta önceydi. babam hasta olduğu için büyükbabamın yanına hastaneye gidemedi bir iki gün. büyükbabamı aradı ve telefonu açar açmaz babama sen niye gelmiyosun gel biraz da sen kal bağırıp çağırmalar filan.babamı ezmeye çalışıyo. ben buna daha fazla göz yumamadım
baba bu adam ölse cenazesine gitmiyceksin dedim o sinirle. ardından tam 1 hafta sonra hastanede diğer oğullarının yanında ölmüş. artık naptılarsa. sonra bu haftanın başında amcam babama "babam ölürken sana hakkını helal etmedi" yazmış. arkasından atıp tutuyorlar doğru mu bilmiyoruz gerçi. ama bizi Allah biliyo babam bayramda 15 temmuzda ramazanda tatilde kışın vs. her zaman yanındaydı. onun yüzünden işten ayrıldı be yine de kıymeti olmadı. babama "banane bana mı sordun işten çıkarken" dedi. offf aklıma geldikçe si irleniyorum.

bugünse rüyamda büyükbabamı amcamgili gördüm. bi düğündeyiz. büyükbabam amcamgille aynı masada onlarla gülüyo oturuyo filan. bizse başka masadayız bizi dışlamışlar. şu anki halimiz gibi. sonra otururken büyükbabamın ikizi bi adam çıkageliyo bizim yanımıza. ama bu adam daha temiz giyinimli takım elbiseli. tıraş olmuş tipi düzgün filan. diğer amcamgilin masadaki ise kötü büyükbaba gibi. bizim yanımızdaki ise iyi. ben diyorum ki "büyükbabam burda işte sen kimsin." o da "asıl büyükbaban benim. amcangil beni sevmiyorlar artık. beni masalarına bile almıyorlar. hiç konuşmuyorlar vs diyo. yani mecbur son çare bize gelmiş gibi ve hastaymış sanırım hali yok ölecekmiş. ben bize neler yaptığını bildiğim halde onu kabul ediyordum. rüya böyle.

rüyadan ne anlam çıkarmalıyım bilmiyorum. sırasıyla ölen kişileri görüyorum. içim tuhaf oluyo. acabaa beni almaya mı geldiler diyorum. bilmiyorum belki de bilinçaltımdakiler telkinlere ara verince su yüzüne çıktı. sizce biraz daha ara vermeli miyim?
Robi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla