Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2017, 01:50 AM   #7 (permalink)
feylefus
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 10
Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
feylefus is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Meditasyonda "OM" Kelimesinin tekrarı ve Olası Tehlikeler

yahu ne kadar saçmalamışsınız hepiniz...
Bir konuyu bilmiyorsanız - bilmiyorum demeniz yeterli.
İnsanları yanlış yönlendirmeyin.

Om (AUM) yaratan -yürüten - Yok eden manasına gelen bir mantradır. Bu bir. İkincisi bir Yogi bu mantrayı gevşesin diye değil; suşumna kanalı boyunca 7 aydınlanma noktasını açmak için yıllarca söyler. Başarısı da karmasına bağlıdır. Karması iyi ise çabuk bir şekilde bu noktalar açılır değilse bir sonraki sahneye kalabilir.
Zihni /vücudu dinlendirmek için Hatha Yoga yapılabilir. Kriya Yoga direkt olarak 3 yıl içinde aydınlanmak için yapılır. İnisiye edilmek de gerekir. Böylece aydınlanan gurular size rehber olabilir. Onların ölmesi veya hayatta kalması önemsizdir. Rüya ya da trans halinde iken onlarla iletişim kurabilirsiniz. Bir tünelden geçebilirsiniz bu yolda ilerlerken. Öyle bir deneyim ki birden delirdiğinizi de görürsünüz. Zihninizde tüm sinirler büyük bir patlama yapacakmış gibi bir hisse kapılırsınız. Sonra da büyük bir sessizliğe girersiniz. 1 ay ile 1 yıl arası da bu sessizlik sürebilir. Bu patlama sonrasında bazı ayrıcalıklar kazanabilirsiniz. Yani kaba fiziksel kanunların sınırlayamadığı özel güçler de elde edebilirsiniz. Bu hediyeler sadece birer araç olarak kalır. Bazı insanlar bu hediyelerin peşinden gider ve amaca ulaşamaz.

Hasılı şu ki ; hangi meditasyon şeklini ya da yöntemini denerseniz deneyin, amaç iç dünyaya yönelmek ve karanlıkta kalan kalın perdeyi aralayarak gerçeğin özüne ulaşmaktır. Bütün amaç insanın kendini bilmesi ve hakkıyla tanımasıdır. Bu başarı elde edilebilirse; doğu öğretilerine göre "aydınlanmış " olursunuz. Bu yolda size cesaret- azim -sabır ve kararlılık gerekir. Fakat şunun altını da çizeyim: Evrenin mucizeleri, yüzeysel insanların yüzeysel ve geçici hevesleri için ifşa edilmez. O yüzden bu konuyu her şeyin üstünde tutmak gerekir. Çok az insan bunu başarabilir. Dünya yeniden tanınmaya başlar bir takım gizli güçler de açığa çıkabilir.
Onun için bu işleri bilir- bilmez konuşmayınız ve insanların aklını karıştırmayınız. Konu zaten yeterince karışıktır.Konu ile ilgili ayrıntılı olarak 200 sayfalık bir kitap yazdım. Yakında bu kitabı basmak şart oldu. Kitabımın adı da bilge Olmak istiyorum olacak. Kısmet olursa okuyacaksınız.
feylefus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla