Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2017, 12:38 AM   #42 (permalink)
Robi
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2016
Mesajlar: 75
Tesekkür: 24
30 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Robi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Robi'nin Günlüğü

Bugün benim doğum günüm. Annem dün pasta almış canı çok çektiği için hemen kutlayalım dedi. Pastayı yedik, benim suratımdaki burukluk tabi hissediliyordu. Geçen gün de annem doğum günüm için dışarı çıkalım sana bi şeyler alırız dedi. Bi tişört vardı fiyatına baktı " Bu fiyata 2 tane tişört alırız" dedi. Benim moralim çok bozuldu. Bi insanın yanında böyle denir mi tamam aç gözlü değilim biliyorum her şeyin farkındayım da neden bunu yanımda söyleyip moralimi bozuyorsun? Sonra ben isteksiz ucuz bi tişört aldım.

Her doğum günüm ağlayarak geçti. Her doğum günümde; o güne lanet ettim. Tam her şey iyi olacak derken... Üstelik kimsenin aklına bile gelmiyorum. Ben herkesin doğum gününü saat 00.00 olunca kutluyorum. Onlarsa beni doğum günüm olduğunu hatırlamıyorlar bile. Zoruma gidiyor. Elalem dışarda gezip 1 günde harcadığı parayla biz bir haftalık yiyecek alıyoruz. Düşündükçe deli oluyorum. Aileden gelen bir şeydi yine yine yine. EVET ŞANSSIZLIK! Neymiş zengin olup napıcakmışız önemli olan Allahın takdiriymiş sağlıklı olmakmış. Ayyy yeter ya. Biz de hem zengin hem sağlıklı mutlu olalım ne olacak?

Hayat zor. Parasızsanız daha bi zor. Sinirleniyorum. Elimden bir şey gelmiyor. Odamdan dışarı çıktığım yok.
1.si izin vermiyorlar. Çocuk gibi peşimden gelmek istiyorlar(16 yaşıma girdim bugün)
2.si param yok.
3.sü artık hevesim kalmadı. Kıskanıyorum diğer insanları evet ama yoruldum.

Siz benim yerimde olsanız, paranız yok. 16 yaşında bi kızsınız. Arkadaşınız yok. Özgüveniniz sıfır. Katılabilecek bi sosyal aktiviteniz yok. Hem de aileniz sizi kısıtlıyor her şeyde. Ne yaparsınız????
Robi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla