Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2017, 03:42 AM   #19 (permalink)
tulley
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 103
Tesekkür: 44
79 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tulley is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yeniden istikrarlı başlangıç

Alıntı:
KıpçakBeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tekrar hoş geldiniz.

Telkinler uzun dönemli dinlemelerde daha etkili oluyor.Beyninin yapısı ve düşünme şeklin değişiyor diye düşünüyorum.Bunun için öncelikle kendinle yüzleşmen lazım.Mesela ben telkin dinlemediğim zaman kendime o telkininin cümlelerini söylüyorum.Kendimle yalnız kalıp , konuşuyorum.Hatalarımı kendimi yargılamadan görüyorum.Elbette bu biraz zaman alıyor.Beynin bu hale gelmesi için dirençlerin kırılması lazım.

Benim fark ettiğim şey uzun listeler ve uzun dinlemeler seni fazla yoruyor.Listene 6 telkinden ya da 60 dakikadan uzun telkin yükleme.Ego güçlendiriciyi kesinlikle çıkarma.Ortada düşük egodan kaynaklanan bir sorun varsa onun üzerine güçlü bir karakter veya öz güvene bağlı bir yetenek koymada sorun yaşıyorsun.

söylediklerinize katılıyorum, çoğu zaman kendim için zor durumla karşılaşsam artık zamanında verdiği güçle telkin cümlelerine benzer cümleler kuruyorum kaldı ki en son 2 yıl önce bakmışımdır metinlere. çok uzun süredir telkinleri dinliyorum başlangıcıma göre muazzam bir faydası oldu yeterli mi? değil fırsatları tepmede üstüme yok çünkü.

eski korkularımı aştım iyi dostlar edindim maddi açıdan sıkıntıdayım üniversiteyi bıraktım yeni bölüm seçmede zorlanıyorum bu zorlanma tamamen çevre koşullarıyla alakalı telkinlerin etki edebileceği bir olay değil. genel olarak iyiyim daha cesur daha girişken daha yetişkinim benim için en önemlisi insanları kendimden üstün görmüyorum bu durum son aylarda olmaya başladı baya geç oldu ama güç olmadı :D

tulley isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla