Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2017, 01:14 AM   #264 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Bu ara en çok ilgilendiğim konulardan biri minimalizm. Bana çok iyi geldi.

2016 ya baktığım zaman kişisel gelişim açısından durgun bir yıldı diyebilirim. Durdum ve izledim. Aslında izlemek çok önemlidir. Farkındalık arttırmak isteniyorsa izlenmelidir. Kendinizi çevrenizi, düşüncelerinizi, duygularınızı izleyin. Durmak diye bir şey yok aslında. Bazen geri dönüşler olsa da bunlar ileriye gitmek için bir ivme veriyor sanki ruhuma. Yeniden yükselmeye ve gelişmeye niyet ediyorum. 7 nin uğuru üzerimize olsun. 2017 çok daha güzel bir yıl olacak.

Yeni bir hedef günlüğü çalışmam olacak kalemi elime aldığım ana ya da klevyenin başına geçtiğim an kendim için. Yeni hedeflere ulaşacağım bir yıl olsun. Ve öyle de oldu.

Spor yapıyorum 13 gündür. Çok iyi geliyor. Günden güne daha iyi hissediyorum. Güçleniyorum. Hayatım daha düzenli. Sağlıklı ve çoşkulu yaşamayı seviyorum. Kendimi seviyorum.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla