Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2016, 10:30 AM   #50 (permalink)
firdevsi ala
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

Niyet


Bugün kendime dair her türlü eleştirel düşünceden kurtuluyorum. Onay görmek için, eskisi gibi benim dışımda bir etken aramayacağım. Bu halimde değerli ve önemliyim.







Ana Fikir

Kişinin kendini kabullenmesi, öz sevgi enerjisinin uzantısıdır ve kişisel enerji alanı açısından bir o kadar önemlidir.


Birçok insan zamanının büyük bir bölümünü yaşam gücünü tükettiğinin farkına bile varmadan, kendisini yargılayarak, aşağılayarak geçiriyor. İnsanlar kendilerine sürekli saldırıyor, kendilerini oldukları gibi kabullenmeyi reddediyor, sonra da hayatta istediklerine neden ulaşamadıklarını merak ediyorlar.


Enerji anlamında kendinizi sürekli olarak, hatta arada bir de olsa reddetmeniz, kesinlikle yaşamınızda olumlu sonuçlar doğurmayacaktır. Dolayısıyla, kendinize dair eleştirel, suçlayıcı düşünceler haline girdiğinizi fark ettiğiniz anda müdahale etmelisiniz.



Kendinizi olduğunuz gibi kabullenmemeniz sizi inanılmaz derecede mutsuz etmekle kalmaz, manyetik çekiminiz açısından da korkunç sonuçlar doğurur. Oysa kendinizi koşulsuz şekilde kabullenmeniz Evren’in ve Evren’deki insanların sizi kabullenmesini sağlar.





Kabulleniş Uygulamaları

1-Kendinizi suçladığınızı, eleştirdiğinizi fark ettiğiniz anda, kendi kendinize, “Evren’de beni temsil etmesini istediğim enerji türü gerçekten bu mu?” diye sorun. Bu olumsuz düşüncelerden uzaklaşın. Kendi kendinizi kabullenmeniz için olduğunuzdan farklı olmanız, farklı bir şey yapmanız gerekmez. Derin bir soluk alın, gevşeyin ve bu konudaki düşüncelerinizi değiştirin! Kendinizi kendi zulmünüzden kurtarma zamanı geldi.


2-Mükemmeliyetçilikten kurtulun ve kendinizi –hem hatalarınız hem de yetersizliklerinizden dolayı- affetmeyi öğrenin. Kendinize dair eleştirel tüm düşünceleri değiştirmeye odaklanın.


3-Gün içinde birkaç kez kendi değerinizin farkına varmayı ve kendinizi olduğunuz gibi takdir etmeyi seçin. Siz kendinizi ne kadar fazla kabullenebilirseniz Evren de sizi o kadar fazla kabullenecektir.





Kabulleniş Olumlamaları


Kendimin en iyi dostu ve en büyük destekçisiyim. Kendimi kabullenmeyi ve desteklemeyi hak ediyorum!


Kendime dair sadece en iyi şeylere inanmayı seçiyorum. Kendimi koşulsuz şekilde sevmeyi ve kabullenmeyi öğreniyorum. Bu halimle de kusursuz, değerli ve özelim.


Kendimle ve başardıklarımla gurur duyuyorum. Yaşamımda gösterdiğim çabayı takdir ediyorum.


Kendimi kabullenmeyi seçtiğim için –ve şu an gerçekleştirmeye çabaladığım enerji değişimlerinden dolayı- kendime minnettarım.
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla