Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2016, 10:27 AM   #12 (permalink)
pinky9
Yüzbaşı
 
pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2011
Mesajlar: 581
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İşyerinde karşı cinsin laubali davranışlarını engelleyemiyorum

Alıntı:
MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
peki bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
anlamadım? Söyledim ya işte ne düşündüğümü:)

Alıntı:
KıpçakBeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aslında uzun bir yazı gerektirir bu ama.Kısa geçmeye çalışacağım.

Birincisi gözlem yapın gerçekten dediği ve yaptığı bir mi?Diğer bayanlara nasıl davranıyor (evli olabilirler bilemem).Diğer bayanlara sorun gerçekten mi haleti ruhiyesi böyle mi.

Gözlem çok önemli ben böyleyim ya der ama gizli bir ajandası vardır.Ben öyle biri olamadım ama bu yılışık tiplere kızlar iyi prim verdi.P.ç olma modası ayrı bir şey neyse.Gizli ajandası vardır derken belki sadece kendini bir şekilde oyalıyor/eğlendiriyor olabilir.Flört etmekten kur yapmaktan hoşlanan tipler vardır.

El şakası önemli.Askerde bunu bir deyimi vardır ama bunu burada kullanmayacağım ki sizde onun askerden devresi değilsiniz.Erkekle erkeğin el şakası kavgayla biter şeklinde sonu.

Bilgi toplamaya çalışın belki gerçekten psikolojik bir sorunu veya davranış bozukluğu olabilir.Bu durumda da bunu üstlerinize bildirin.

Ciddi durmaya çalışın sadece resmi ve yapmanız gerektiği gibi konuşun eğer ne oldu bir soğukluk mu girdi derse yo hayır ama yetişecek işler var gibisinden geçiştirirsiniz.

Zaten özel hayat konuşmaya başladınız mı illa ki konu size gidecektir.Eğer bir söyleyip beş almaya çalışıyorsa dikkat edin.Bir bakmışsınız herkese anlatmadığınız şeyleri ona anlatmaya başlamışsınız.Sizin özelinizi merak etmesi şüpheli bir hareket.

Ben mesela hoşlandığım kızın özelini merak ederim.Hoşlanmadığım kızın anasının kızlık soyadından bana ne.Ne renk güllerden hoşlanır mesela.Mesela biri üzerine kahve dökse benim kahve dökeni azarlama mı ister yoksa ona mendil uzatmamı mı?İstihbarat sağlam olacak.Benim sıkıntım şahsen gidip ben beyaz güllerden hoşlanırım sen hangi renk güllerden hoşlanırsın diyememem ama üstü kapalı bunu öğrenmek için bir diyalog açabilmek isterim.İşe yaradı mı hayır ama ben acemi bir insanım.

Adamı suya götürüp susuz götürebilecek insanlar var.

Biraz gözlem yap.

Kurumsal bir firma dedin illa bir prensip ya da ilkeleri vardır.Çalışan mahremiyetinininde bunun içinde olduğunu düşünüyorum.Şirket politikasını öğren ellerin güçlüyse şikayet et ama bence şikayet etmeden de bu işin altından kalkabilirsin diye düşünüyorum.

İşyerinde sık sık işinin olduğu yani belli bi arasının olduğu kadınların geneline böyle, ama hiçbiri rahatsız değil. El şakasını başkasına yaptığını görmedim, ilk geldiğimde bi kere benim kolyemi çekmişti işte bazen de çak falan yapıyor.
Ama diğer kadınlar farklı odada zaten, ben sürekli onunla karşı karşıya masalardayım bu yüzden beni bu kadar rahatsız ediyor sanırım.

Flört eder kur yapar gibi değil kesinlikle, beni çocuk gibi görüyor o yüzden sürekli cancan diyor mesela deliriyorum. Bir kaç kadına daha diyo ama onları zaten çok nadir görüyor bu yüzden rahatsız olmuyolardır onlar bence.

Son derece resmiyim ben artık. Ama adam adeta büyümemiiş 5 yaşında bi çocuk gibi davranıyor bazen sevimsiz şey ya
__________________
Bazen fikirlerini de değiştirmelisin..
- Çünkü sen onların kölesi değil, sahibisin.


Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla